Yhteystiedot:

Tuulikki Räisänen PhD

Puh. 0400 269228

raisatuuli@gmail.com
Käynnit

Käyntejä kotisivuilla:121072 kpl

Kohti uutta aikaa - Kanavoitu kirja

                                          Tahkonevantie 38, 61110 Seinäjoki 

  Luontaishoidot                              

                               

                              

                                 * Reiki-energiahoidot

                                 * Healing - henkiparannus

                                 * Opas-konsultaatiot

                                 * Kaukoparannus

 

    

                                                  Reiki

 

     Reiki on hoitomuoto, jossa  energiaa kanavoidaan käsien kautta. Parantaminen tapahtuu siten, että hoidettava ”vetää” hoitajan kautta tarvitsemansa määrän energiaa. Reiki perustuu käsitykseen universaalienergiasta, jota on kaikkialla maailmassa. Heikentynyt energian virtaaminen tai energiatukokset johtuvat joko kuona-aineista, rakenteellisista vioista, liikunnan puutteesta, heikosta ravinnosta tai kielteisistä ajatuksista, ja ne altistavat ihmisen sairauksille.

     Reiki pyrkii palauttamaan energiankulun ennalleen, minkä seurauksena yleiskunto paranee ja hyvinvointi lisääntyy. Reikihoidon aikana kehon oma paranemisjärjestelmä käynnistyy, kiputilat helpottavat ja sairauksien ja vammojen paraneminen nopeutuu. Reiki ei kohdistu minkään tietyn sairauden hoitoon – se hoitaa ihmistä, ei sairautta – eikä siinä käytetä painetta tai manipulaatiota. Tästä syystä reiki sopii kaikille.

     Energiahoidoilla on saatu erittäin hyviä tuloksia aikaan erilaisissa selkäongelmissa, iskiasvaivoissa, lihaskivuissa ja krampeissa sekä alaselkäkipujen hoidoissa. Myös unettomuuteen, masennukseen ja stressiin reikihoito on tehokas. Monet ovat saaneet apua myös erilaisissa vaihdevuosioireissa sekä erilaisten lääkehoitojen haittavaikutuksien vähentämiseen.

     Lapsille hoidon kesto on lyhyempi, n. 30 min. Vauvojakin voidaan hoitaa reikillä esim. koliikkivaivoja ja unettomuutta, hoitoaika n. 10-15 min.

     Reikihoito antaa energiaa, virkeyttä ja tasapainottaa mielialaa.


      1,5 t  /  50 €  (sis. alv 24%)

                                       

 

 

                                          Healing - henkiparannus

     Henkiparannuksella tarkoitetaan parannusmuotoa, jossa käytetään henkisistä lähteistä tulevia voimia ja energioita, joita kanavoidaan parantajan kautta parannettavalle. Parannustapahtumassa on kolme osapuolta: parannusoppaat ja -enkelit, parantaja (parannusmeedio) ja parannettava.

     Parantaja on parannushetken ajan mahdollisimman passiivisena ja antaa parannusoppaiden tehdä työnsä. Henkiparantaja ei paranna, vaan hän sallii energian kulkea kauttaan. Parannettavalla on vastuu itsestään, tunteistaan ja kehostaan, ja siten myös siitä miten parantavan energian ottaa käyttöönsä. 

     Muuntunut tietoisuudentila vahvistaa yhteyttä henkimaailmaan, koska silloin meedion oma mieli on saatettu pois toiminnasta. Tällöin henkimaailma voi toimia paremmin, kun meedion ajatukset eivät häiritse eivätkä yritä vaikuttaa parantamiseen. Energia virtaa omalla painollaan ja henkimaailma yksin vastaa siitä, millaista apua kukin saa.

     1,5-2 t.  /  60 €  (sis. alv 24%)
 

 

   

                                      Opas-konsultaatiot

                                

     Opas-konsultaatiossa saat yhteyden korkeampaan olemuspuoleesi. Tässä laajentuneessa tietoisuudentilassa kykenet näkemään elämäsi ongelmat selvemmin kuin normaalissa arkielämässä. Saat yhteyden oppaisiisi ja auttajiisi, jotka pyrkivät antamaan sinulle sellaista tietoa, mikä auttaa Sinua tekemään tarvittavat päätökset tai ratkaisut.

     Mikäli kannat kehossasi sellaisia taakkoja, jotka estävät kaikkiallisen elämänenergian vapaan virtaamisen, voidaan näitä tukoksia avata nostamalla tietoisuuteesi tapahtumia, joista ne ovat saaneet alkunsa. Näin voit päästää taakoistasi irti ja antaa kehosi ja olemuksesi eheytyä, ja saat tilalle uutta lisääntynyttä energiaa.

     Jos elämäntilanteesi vaatii ratkaisujen tekemistä tai olet uuden tilanteen edessä, kykenet näkemään eri vaihtoehtojen vaikutukset ja pystyt näin valitsemaan parhaiten elämänsuunnitelmaasi  tukevan ratkaisun.

     Kykenet löytämään rauhan, luottamuksen ja turvallisuuden elämääsi ja ymmärrät kaikkiallisen rakkauden suunnattoman voiman.

     1,5 – 2 t.   /   60 €  (sis. alv 24%)
    

 

Etusivulle