Tahkonevantie 38, 61110 Seinäjoki 

  Luontaishoidot                              

                               

                              

                                 * Reiki-energiahoidot

                                 * Healing - henkiparannus

                                 * Kaukoparannus

 

    

                                                  Reiki

 

     Reiki on hoitomuoto, jossa  energiaa kanavoidaan käsien kautta. Parantaminen tapahtuu siten, että hoidettava ”vetää” hoitajan kautta tarvitsemansa määrän energiaa. Reiki perustuu käsitykseen universaalienergiasta, jota on kaikkialla maailmassa. Heikentynyt energian virtaaminen tai energiatukokset johtuvat joko kuona-aineista, rakenteellisista vioista, liikunnan puutteesta, heikosta ravinnosta tai kielteisistä ajatuksista, ja ne altistavat ihmisen sairauksille.

     Reiki pyrkii palauttamaan energiankulun ennalleen, minkä seurauksena yleiskunto paranee ja hyvinvointi lisääntyy. Reikihoidon aikana kehon oma paranemisjärjestelmä käynnistyy, kiputilat helpottavat ja sairauksien ja vammojen paraneminen nopeutuu. Reiki ei kohdistu minkään tietyn sairauden hoitoon – se hoitaa ihmistä, ei sairautta – eikä siinä käytetä painetta tai manipulaatiota. Tästä syystä reiki sopii kaikille.

     Energiahoidoilla on saatu erittäin hyviä tuloksia aikaan erilaisissa selkäongelmissa, iskiasvaivoissa, lihaskivuissa ja krampeissa sekä alaselkäkipujen hoidoissa. Myös unettomuuteen, masennukseen ja stressiin reikihoito on tehokas. Monet ovat saaneet apua myös erilaisissa vaihdevuosioireissa sekä erilaisten lääkehoitojen haittavaikutuksien vähentämiseen.

     Lapsille hoidon kesto on lyhyempi, n. 30 min. Vauvojakin voidaan hoitaa reikillä esim. koliikkivaivoja ja unettomuutta, hoitoaika n. 10-15 min.

     Reikihoito antaa energiaa, virkeyttä ja tasapainottaa mielialaa.


      1-1,5 t  /  60 €  (sis. alv 24%)

                                       

 

 

                                          Healing - henkiparannus

     Henkiparannuksella tarkoitetaan parannusmuotoa, jossa käytetään henkisistä lähteistä tulevia voimia ja energioita, joita kanavoidaan parantajan kautta parannettavalle. Parannustapahtumassa on kolme osapuolta: parannusoppaat ja -enkelit, parantaja (parannusmeedio) ja parannettava.

     Parantaja on parannushetken ajan mahdollisimman passiivisena ja antaa parannusoppaiden tehdä työnsä. Henkiparantaja ei paranna, vaan hän sallii energian kulkea kauttaan. Parannettavalla on vastuu itsestään, tunteistaan ja kehostaan, ja siten myös siitä miten parantavan energian ottaa käyttöönsä. 

     Muuntunut tietoisuudentila vahvistaa yhteyttä henkimaailmaan, koska silloin meedion oma mieli on saatettu pois toiminnasta. Tällöin henkimaailma voi toimia paremmin, kun meedion ajatukset eivät häiritse eivätkä yritä vaikuttaa parantamiseen. Energia virtaa omalla painollaan ja henkimaailma yksin vastaa siitä, millaista apua kukin saa.

     1 - 1,5 t.  /  65 €  (sis. alv 24%)
 

 

   

                                   

 

Etusivulle