Humanoidit 

 

10.11.2021

Pian ihminen on kokeva aurinkokunnan ulkopuolelta tulevien olentojen ilmestymisen. Koskaan ette aikaisemmin ole joutuneet sellaisen hämmennyksen valtaan. Maailman poliittiset ja sotilaalliset johtajat ovat kuin halvaantuneita ja neuvottomia. He eivät tosiaankaan tiedä, mitä pitäisi sanoa tai tehdä. Ihmiskunnan kehitys on tullut käännekohtaan ja järkytyksestä toivuttuaan sen kehityksen suunta muuttuu.

Olemme Plejadeilta, niin kuin jo arvasittekin ja kun tiesimme teidät kanaviksi, päätimme pysähtyä yllätysvierailulle. Koiranne säikähti, kun se vaistosi läsnäolomme. Tämä viesti on teille vihjeeksi. Voitte henkisesti valmistautua tuleviin tapahtumiin. Mitään aikataulua emme voi antaa.

 

25.6.2015

Trondheim, Norja

          Emme varsinaisesti jää oleilemaan joihinkin tiettyihin paikkoihin. Vierailemme niissä kyllä, mutta laitteemme saattavat jäädä tekemään tutkimuksia. Kysymys on tutkimusten kannalta hyödyllisten energiakenttien hyväksikäytöstä. Se, mitä olette onnistuneet kuvaamaan, ovat juuri näiden automaattisten ja autonomisten laitteiden toimintaa.

          Tottahan me olemme tietoisia teidän matkastanne ja vähän seurasimmekin teitä, vaikka emme toki Hessdalenissa. Puhelintenne sekoilu ja koiranne käytös oli väistämätöntä, koska olimme melko lähellä. Nyt voitte jatkaa matkaanne kotiinpäin kaikessa rauhassa. Tapaamme ennen pitkää uudestaan. Kerromme ehkä jotain uuttakin sitten. Olemme Plejadeilta ja olemme tavanneet myös aikaisemmin.

 

          Mitä Minttu näki?

          Sitä me emme tarkkaan osaa sanoa, mutta koiran näön spektri on toisenlainen kuin ihmisen. Ehkä se on jotain samanlaista kuin se, miten koira reagoi pelokkaaseen tai vihamieliseen ihmiseen. Meitä se ei voinut tulkita vihamielisiksi eikä pelokkaiksi, mutta joka tapauksessa hyvin vieraiksi.

 

           Miksi seurasitte meitä?

          Olettehan tekin uteliaita joskus.

 

 

11.12.2014

      Kiitos mielenkiinnosta meidän käyntiämme kohtaan.  Emme tarkoittaneet  pelotella koiraanne. Itse asiassa se ei pelännyt, vaan oudoksui syvästi meidän ulkomuotoamme. Kaunis koira teillä meidänkin näkemyksemme mukaan. Poikkesimme luoksenne, koska kuljimme maan lähellä ja laitteemme tunnisti paikan, jossa kanava on aika ajoin auki. Tämän yhteyden hoidamme melko kaukaa. Olemme kuitenkin vielä aurinkokuntanne alueella. Tulemme niin kaukaa, että emme voi matkustaa fyysisessä muodossa. Teidän Einsteininne laki pätee. Tuoksu, jota kenties juuri nyt tunnette, on myös kanavoitu tämän viestin ohessa.

      Emme tiedä paljoakaan planeettanne kehityshistoriasta tai sen nykyisestä tilasta. Näkemämme perusteella arvelemme, että olette juuri nyt varsinaisen kehityksenne alussa. Tilanteenne on arka ja herkkä. Jännitätte kuin marjanviljelijä hallayötä. Ellei sitä tule, lähdette räjähtävään kasvuun.

      Matkoillamme emme yleensä materialisoidu näkyvään hahmoon. Universumin asukkaiden muodot ovat äärimmäisen moninaisia. Jos näkisitte meidät, teidän mieleenne  tulisi ensimmäisenä isot hyönteiset. Te ette suinkaan pelästyisi, mutta ihmettelisitte vähän niin kuin koiranne. Totta on, että syntyisi äärimmäisen mielenkiintoinen keskustelu. Kerromme vielä, että tulemme teidän omasta galaksistanne, mutta n. 50 000 valovuoden  päästä.

      Olimme yllättyneitä, miten rauhallisesti otitte läsnäolomme ja miten loogisesti päättelitte läsnäolomme tuntemanne tuoksun  ja koiranne käyttäytymisen  perusteella. Oli ilo tavata ja viemme tiedon teistä, missä sitten liikummekin.                 

      Vieraanne Tarsaisista.  

 

28.11.2012

      Olen Ehamel. En ole aikaisemmin käynyt. Olen muualta. Elän kokonaan toisessa tilassa. Te ette voi nähdä minua.

      Todellisuus on ihmeellinen, moniulotteinen ja – tasoinen kudos. Aikakäsite monimutkaistaa sitä vielä. Mekään emme sitä ymmärrä täysin. Älkää siis tekään lannistuko sitä pohtiessanne. Tiedemiehenne ponnistelevat selvittääkseen aineellisen todellisuuden luonnetta ja alkuperää. Henkinen todellisuus ja henkimaailman olemus ovat monin verroin monimutkaisempia. Me tunnemme siitä osan, mutta emme läheskään kaikkea.

      On niin, että teidän maailmassanne aineellinen todellisuus kiehtoo enemmän ja sen tutkimiseen uhrataan melkoisesti voimavaroja. Henkimaailma on kuitenkin vähitellen ruvennut kiinnostamaan ja tulette lähiaikoina edistymään suuresti sen luonteen selvittämisessä.

     Voidaan sanoa, että teidän näkemyksenne mukaan näiden kahden maailman välimaastoon sijoittuu ns. ufokysymys. Teillä ei vieläkään ole suurta enemmistöä kiinnostavaa kouriintuntuvaa todistetta elämästä muualla universumissa. Todisteita on pimitetty ja niin koko kysymys on helppo leimata humpuukiksi. Uskonnolliset tahot katsovat asiakseen demonisoida kaikki, mikä kenties tulee maapallon ulkopuolelta.

     Täällä meitä kuitenkin on ympäri äärettömän laajaa maailmankaikkeutta. On maailmoja, jotka ovat vasta hyvin alkeellisella kehitystasolla ja on toisia maailmoja, jotka ovat kehittyneet lähes täydellisiksi ja lähestyvät jumaluutta. Ne, jotka vierailevat teidän maailmassanne, ovat enimmäkseen jostain tältä väliltä, kuitenkin hyvin paljon teitä kehittyneempiä. He eivät voi vielä esiintyä avoimesti ja julkisesti. Se olisi liian suuri järkytys, liian monen maailmankuva romahtaisi.

      Me, niin kuin kaikki muutkin vierailijat, pyrimme toimimaan hienovaraisesti ja huomaamatta. Otamme yhteyttä vain niihin ihmisiin, joiden katsomme olevan hyödyksi maailmanne kehitykselle - sellaisiin, jotka levittävät elinympäristössään uuden ajattelutavan siemeniä. Meidän lisäksemme täällä on tälläkin hetkellä vapaaehtoisia auttajia ja tutkijoita lähiavaruuden maailmoista. Meillä olisi keinot ja välineet, joilla ratkaista pahimmat ongelmanne. Emme kuitenkaan voi tehdä sitä. Teidän on hapuiltava itse tienne valoon. Voimme pyrkiä ohjaamaan kehitystänne vain siten, että yritämme vaikuttaa ratkaisevassa asemassa olevien päättäjienne mieliin.

      Te olette lähettäneet ihmisen kuuhun, olette lähettäneet kaikkialle aurinkokuntaanne automaattisia luotaimia, olette lähettäneet sellaisen jopa ulos aurinkokunnastanne ja suunnittelette miehitettyä lentoa Marsiin. Mekin olemme ottaneet ensiaskeleita ns. avaruuden valloituksessa hyvin kauan sitten. Teillä on kaikki mahdollisuudet selvitä vaikeuksistanne, ja kehittyä oikeaksi universumin sivilisaatioksi. Joudutte kuitenkin luopumaan tuhoisasta elämäntavastanne. Me uskomme ja luotamme teidän menestykseenne ja toivomme maan ihmisen vielä retkeilevän avaruuden mustassa äärettömyydessä ja tekevän vierailuja toisiin maailmoihin niin kuin me nyt teemme.

 

      Olemme kovin kiitollisia teille, että saimme tilaisuuden kertoa nämä terveiset.

 

      Retkikunta eräästä lähiavaruuden maailmasta

 

 

      Montako teitä on?

      Useita kymmeniä.

 

      Teistäkö tuli vaniljantuoksu?

      Saattoi tulla. Sanon saattoi, koska emme voi tietää, minkä vaikutelman meidän muodostamamme energiakenttä aiheuttaa teidän lähellänne.

 

8.9.2012

      Laneak on tässä. Tervehdys teille. En ole aikaisemmin käynyt.

 

      Oletko humanoidi?

      Aivan oikein. Tulen toisesta maailmasta. En voi esiintyä teille näkyvässä hahmossa, koska muodostun hyvin hienojakoisesta aineesta. Tällainen rakenne sallii hyvin suuret nopeudet, suunnattoman paljon suuremmat kuin valonnopeus. Arvaatte nyt, että tulen kaukaa. En tullut tänne teidän vuoksenne, mutta kun huomasin tilaisuuden kontaktiin, päätin kokeilla sitä. Käytän varsin hienostunutta tulkkausmenetelmää, jonka avulla voin ilmaista itseäni teille ymmärrettävällä tavalla. Teidän puheenne tai kirjoituksenne avulla voi siirtää tietoa, anteeksi vain, kovin hitaasti. Ymmärrätte, jos kuvaan sitä sarjamuotoiseksi. Meidän maailmassamme kommunikointi tapahtuu samaa vertausta käyttääkseni rinnakkaismuodossa. Siirtonopeus voi olla silloin hyvin suuri eli voimme siirtää suuren tietomäärän lyhyessä hetkessä.

 

      Käyttämäämme kieltä emme voi sellaisenaan mitenkään esittää teidän merkkijärjestelmillänne, mutta tulkkaus mille tahansa maan kielelle ei ole ongelma. Universumissa on valtava määrä erilaisia kommunikointimenetelmiä, mutta on myös olemassa sellainen universaali kieli, jota kaikki kehittyneet sivilisaatiot käyttävät pitäessään yhteyttä toisiinsa ja ns. hallintomaailmoihin. Tilanne on vähän samanlainen, kuin teillä maassa, jossa teillä on tuhansia paikalliskieliä, mutta kansainvälisissä yhteyksissä käytätte yhtä valtakieltä.

 

      Olen tietoinen niistä ongelmista, joihin ihmiskunta on ajautunut. Alatte onneksi olla tietoisia omasta asemastanne ja siksi yhä useammat teistä ovat muuttamassa tapojaan. Sivilisaationne on kuin iso laiva: sen kurssi kääntyy hitaasti. Olette aloittaneet käännöksen ja olen siitä iloinen. Tosin kolhuja te kuitenkin saatte. Aion viipyä maan läheisyydessä jonkin aikaa seuratakseni, miten manööverinne onnistuu. Voi olla, että saan joskus hyödyntää teidän kokemuksestanne saamaani tietoa.

 

      Puran kohta tämän yhteyden, mutta sitä ennen toivotan teille kaikkea hyvää, onnea ja menestystä tässä harvinaisessa ja mielenkiintoisessa tehtävässänne.

     

      

 

19.12.2010

      Tervehdys teille. Tässä Kimelek. En ole ennen käynyt. Annoin merkin. Lensin tänne aluksellani. Tukialus on aurinkoa kiertävällä radalla. Tulen itse asiassa kaukaisesta maailmasta, melkein galaksin toiselta laidalta. En tiedä vielä kovin paljon planeetastanne, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta kaikkine ristiriitoineen. Teillä on paljon kieliä ja se panee meidän tekniikkamme lujille.

      Kiitos teille kun sain tulla esiin.

 

      Telepatiaako käytätte?

      Aivan oikein, emme tarvitse ääneen lausuttuja sanoja, vaan seuraamme niitä reaktioita, jotka johtavat sanojen ja lauseiden muodostumiseen. Voitte nimittää sitä telepatiaksi.

 

 

 

30.11.2010 

      Tervehdys tältä puolelta. Olemme tavanneet ennenkin. Annamme ensin nimemme. Olen Emerald ja ystäväni on Laguseh. Tulemme noin viidensadan valovuoden päästä. Emme ole täällä fyysisessä muodossa. Tiedämme, että haluaisitte tavata meidän kaltaisia olentoja aivan fyysisestikin. Ehkä siihen tulee joskus tilaisuus.

 

      Olemme Plejadien alueelta, kuten ehkä arvasittekin. Meidän planeetaltamme ei täälläpäin käydä kovin usein, mutta meidän tähdistössämme on sellaisiakin sivilisaatioita, jotka pitävät jatkuvaa yhteyttä teidän maailmaanne.

 

      Elämän kehittyminen ei ole useinkaan lineaarista, vaan siihen liittyy järisyttäviä mullistuksia ja katastrofejakin. Teidän menneisyydessänne sellaisia on sattunut ja nytkin te olette vaiheessa, josta ei ole pitkä matka katastrofiin. Olemme tosin tietoisia, että olette saaneet apua ja että olette ottaneet neuvoista vaarin ainakin jossakin määrin. Näin ollen uskomme teidän välttävän pahimman.

 

      Miksikö olemme täällä? Olemme kuulleet teidän maailmastanne ja siitä tilanteesta, johon olette joutuneet. Tunnemme sympatiaa teitä kohtaan ja yritämme tehdä oman osuutemme. Sen, mikä on sallittua teidän auttamiseksenne ja elämäntapanne muuttamiseksi. Emme voi tehdä sitä konkreettisesti ja näkyvästi, vaan pyrimme vaikuttamaan päättäjienne ja mahdollisimman monen muun ihmisen mieleen.

     Olette usein kuulleet ihmettelevän kysymyksen, mikseivät he tule julkisesti ja laskeudu vaikka Valkoisen Talon nurmikolle. Toki me voisimme sen tehdä, mutta se ei olisi universaalin lain mukaan sallittua. Se olisi suora fyysinen puuttuminen teidän asioihinne. Niinpä meille jää keinoksi ainoastaan mieleen vaikuttaminen. Meidän näkemyksemme mukaan tulette suhtautumaan meihin muiden sivilisaatioiden edustajiin ystävällisesti ja suurella uteliaisuudella kunhan olette ensin siivonneet nykyisen sotkun ja valinneet toisenlaisen elämäntavan. Tarkoitamme, että jätätte silmittömän ahneuden ja itsekkyyden taaksenne.

 

      Viivymme planeettanne läheisyydessä jonkin aikaa ja seuraamme tapahtumia.

Kiitämme teitä siitä, että saimme kertoa tämän. Toivotamme teille kaikkea menestystä kanavina. Samoin kuin kaikkea menestystä elämässänne.

                                  Emerald ja Laguseh

 

      Teidän ulkonäkönne?

      Olette nähneet kuvia tai piirroksia, jotka ovat hyvin lähellä totuutta. Olemme hoikkia ja meillä on suhteellisesti pidemmät raajat kuin teillä ja isohko pää ja isot silmät. Iho on ruskehtava, mutta jos näyttäytyisimme fyysisesti, käyttäisimme luultavasti metallinväristä haalarimaista asua.

      Voiko piirtää? 

      Toki voit piirtää. Kun keskityt piirtämiseen ja ajattelet samalla meitä, yritämme syöttää mieleesi oikeanlaista kuvaa meistä. 

 

 

 

17.04.2010

    Epemak tässä. Kiitos teille, että olette kanavina.

 

    Aika-avaruuden läpäiseminen on jotain sellaista, josta haluaisin antaa teille edes pienen välähdyksenomaisen kuvan.

 

    Olette unen aikana tehneet lyhyitä avaruusmatkoja, mutta silloin olette olleet tilassa, jossa havaintokykynne on ollut rajoitettu. Näin on tapahtunut puhtaasti turvallisuussyistä.

 

    Avaruus ei ole lineaarinen, vaan se on eräällä tavalla käyristynyt. Siihen sisältyy sellaisia alueita, ikään kuin madonreikiä, joista voidaan sukeltaa täysin uuteen ulottuvuuteen. Tätä uutta ulottuvuutta hyväksi käyttäen on mahdollista tehdä suunnattoman pitkiä tähtijärjestelmien ja galaxien välisiä matkoja. Teidän Einsteininne oli täysin oikeassa esittäessään, että fyysinen kappale ei voi koskaan saavuttaa valon nopeutta tai edes lähestyä sitä. Valon nopeuskin on etananvauhtia tähtien välisillä matkoilla.

 

    Olette juuri kuulleet tiedotusvälineistä, että USA:n presidentti on perunut aikeen palata kuuhun. Hän on päättänyt pyrkiä tekemään miehitetyn lennon Marsiin. Teidän nykyisellä tekniikallanne se tuntuu lähes mahdottomalta. On kuitenkin niin, että tuolla matkalla ei tullakaan käyttämään sitä tekniikkaa, joka nyt on hallussanne. Olette lähellä sitä hetkeä, jolloin havaitsette sen energian olemassaolon, jota nyt kutsutte pimeäksi. Pystytte käyttämään sitä niin avaruuslennoissanne kuin kaikkialla muuallakin, missä tarvitsette energiaa. Sitä on rajattomasti ja sitä on kaikkialla. Hiljattain käyttöönottamanne uusi hiukkaskiihdytin on se avain, jolla avaatte tuon pimeän energian salaisuuden oven.

 

    Miksi tulin paikalle? Olin lähistöllä omissa tehtävissäni ja sain tietää aikeistanne asettua kanaviksi. Koska tiedän, että nämä asiat kiinnostavat teitä, katsoin asialliseksi piristää teitä muutamilla kiinnostavilla asioilla. Olen kotoisin hyvin kaukaa, mutta teen tieteellisiä tutkimusmatkoja ryhmäni kanssa kaukaisissakin aurinkokunnissa, kuten nyt teidän. Muu miehistöni on isossa aluksessa planeettanne ulkopuolella ja palaan sinne aivan kohta.

 

    Kuinka kaukaa olette?

    Olemme tästä samasta galaxista, mutta arvioisin etäisyydeksi n. 50 000 valovuotta.

 

    Haluaisin lisätä vielä, että olen tavannut muitakin olentoja tutkijoiden lisäksi. Kaikki he ovat olleet huolissaan teidän planeettanne tilasta. Emme pidä tilannettanne kuitenkaan toivottomana, vaan selviätte suhteellisen pienin kolhuin uuteen ja parempaan elämään.  

 

    Toivotan teille nyt mukavaa iltaa ja menestystä kanavoinnissanne.

    Kiitos teille vielä kerran, että annoitte minulle mahdollisuuden tulla julki. Kertokoon tämä myös siitä, että ette tosiaankaan purjehdi yksin avaruuden rannattomalla merellä.

 

    Saitte kaukaisen vieraan. Olitte tehneet häneen vaikutuksen, muuten hän ei olisi tullut. Ehkä Tuulikki voisi maalata hänestä kasvokuvan. Kiitos teille tästä yhteydestä. Maija                  

 

 

                 

22.2.2010 

      Gmeh tässä. Tervehdys. Olen ohikulkumatkalla ja tulen kaukaa.
Havaitsin avoimen kanavan. Tunnen planeettanne tilan ja siksi poikkesin tänne. 

     Kuuluuko tämä sinun tehtäviisi?  

Ei varsinaisesti, mutta toimin eräänlaisissa avustusjoukoissa.

     Miten autat?

Tuskin kovinkaan konkreettisissa asioissa. Voin vain yrittää vaikuttaa kehittyneimpien yksilöiden mieleen. 

     Miten kaukaa tulet? 

Omasta linnunradastanne kylläkin, mutta lähes toiselta laidalta. 150 000 valovuotta. 

     Minkä näköinen olet?

Jos voisitte nähdä, tunnistaisitte ihmisolennoksi. 

     Onko mahdollista piirtää? (Tuulikki)

On se mahdollista. Yritän vaikuttaa mieleesi niin, että voit hahmottaa kuvani.

     Aineellisessa muodossa ei voi liikkua sellaisia matkoja?

Totta.    

     Tarvitaan olomuodon muutos?

     Teillä on kirja, Pleiadian mission. Te keksitte pian sen energiamuodon olemassaolon, jota me käytämme avaruusmatkailuumme. Kun oivallatte tämän energian, pimeän energian, kuten tiedemiehenne sanovat, olemassaolon, ja pystytte käyttämään sitä, maailmanjärjestyksenne muuttuu täysin.

 

     Haluaisin tosiaan raottaa  tätä salaisuuden verhoa teille enemmänkin, jos voisin, ja ehkäpä joskus voinkin. Tiedän, että liikun näillä main myöhemminkin. Jos on tilaisuus, otan teihin yhteyttä uudelleen. Askaroitte oikeiden asioiden parissa. Toivotan teille onnea ja menestystä.

 

 

 

28.6.2007

      Tulemme Kutiram-nimiseltä planeetalta, olemme kiertomatkalla aurinkokunnassanne. Rakkaat ystävät, olimme tietoisia teistä. Tiedämme myös, että olette tämän aurinkokunnan ainut fyysisessä mielessä asuttu planeetta, ja tiedämme senkin, että olette joutumassa vaikeuksiin.

 

      Voimme seurata tapahtumia vain sivusta. Tunnemme teitä kohtaan kuitenkin myötätuntoa ja me niin kuin kaikki muutkin lähiavaruuden sivilisaatiot teemme teitä auttaaksemme sen, mikä on sallittua. Tiedämme teidän tehtävänne työryhmänä ja tuemme teitä niillä keinoilla, joita voimme käyttää. Uskomme, että tieto meidän tuntemastamme myötätunnosta ja halustamme olla teidän tukenanne kannustavat ja rohkaisevat teitä millaisten tehtävien eteen sitten jouduttekin.

  

    Miten kaukana Kutiram on?

      Kotiplaneettamme on noin 12.000 valovuoden päässä. Vaikka olemmekin teidän mielestänne kaukana, pidämme aurinkokuntaanne kuitenkin lähinaapurustoon kuuluvana. Etäisyydet ovat suhteellisia ja riippuvat matkustustavasta. Ajatelkaapa vain, että 100 vuotta sitten eurooppalaiset kaupungit tuntuivat olevan teistä suunnattoman kaukana.

 

    Pysykää rohkeina ja säilyttäkää lujuutenne ja tahdonvoimanne ja ajatelkaa, että teitä tuetaan valovuosien takaa.

      Kiitämme, että saimme kertoa teille tämän.

 

      Tässä Uriel. Saitte juuri tervehdyksen valovuosien takaa. Evolutionääristen planeettojen asukkaat, siis sellaiset, jotka ovat kehityksessään paljon teitä edellä, tekevät kaikkensa kannustaakseen ja rohkaistakseen teitä. Olkaa siitä onnellisia ja kiitollisia. Me enkelihierarkiaan kuuluvat olennot olemme myös auttamassa ja tukemassa teitä käyttäen kaikkia niitä keinoja ja menetelmiä, jotka ovat sallittuja. Teillä on vapaa tahto, siksi emme me eikä kukaan muukaan voi puuttua teidän valintoihinne tai ratkaisuihinne.

       Ne tapahtumat, joista teille on jo aikaisemmin kerrottu, ovat alkaneet. Tapahtumaketju voi tuntua aluksi vähemmän raflaavalta ja saatatte epäilläkin ennustuksiamme, mutta älkää pitkästykö, sillä yhä merkittävämpiä ja mullistavampia yllätyksiä on edessänne. Jossakin vaiheessa joudutte todenteolla rohkaisemaan ja lohduttamaan toivonsa menettäneitä. Siinä tilanteessa me ja useat muut enkeliryhmät olemme aivan teidän lähellänne ja huolehdimme siitä, että voimanne tulevat riittämään.

      Toivon teille kärsivällisyyttä odotuksessanne, pääsette kyllä tositoimiin kun aika on. Toivomme vielä, että tämän kesätauon jälkeen asettuisitte useammin kuulolle, sillä meillä saattaa olla teille tärkeää sanottavaa.

 

      Kiitos teille, kun asetuitte kanaviksi. Pysykää rohkeina, olemme kanssanne. 

      Uriel

 

 

 

13.2.2007

      Tervehdys teille! Olemme vähän kauempaa, vierailemme silloin tällöin maapallollanne. Yritämme käyttää kaikki mahdollisuudet hyväksemme, joiden kautta voimme myötävaikuttaa muutoksen syntymiseen. Olemme iloisia havaitessamme, että ensimmäiset muutoksen merkit ovat jo nähtävissä. Olette havahtuneet siihen, että taloutenne saattaisi kärsiä, ja niinpä olette ottamassa lusikan kauniisti käteenne.

 

      Liikahdus oikeaan suuntaan on siis tapahtunut ja me pyrimme vauhdittamaan tätä liikettä kaikin sallituin keinoin. Suunnanmuutos tulee aiheuttamaan hajaannusta ja ristiriitoja keskuudessanne, mutta tosiasiat ovat vääjäämättömiä eikä muuta vaihtoehtoa ole.

 

      Mistä tulette?

      Tulemme samasta paikallisuniversumista, mihin tekin kuulutte, emmekä liiku näkyvässä muodossa.

      Oletteko käyneet aikaisemmin?

      Emme ole aikaisemmin ottaneet teihin yhteyttä. Kuten tiedätte, maailmankaikkeus on täynnä elämää. Elämä vain voi esiintyä lukemattomissa eri muodoissa eivätkä ne välttämättä ole toisilleen havaittavia. Meillä kaikilla on kuitenkin yksi ja sama suuri puutarhuri, jonka huolenpidon alaisina me kaikki kasvamme ja kehitymme.

 

    Olemme saaneet kehittyä teitä kauemmin, joten myös ymmärrämme elämän syvällisemmin ja näemme paremmin ne ansat ja kompastuskivet, jotka kehityksen polulla piilevät. Emme suhtaudu teihin välinpitämättömästi puhumattakaan, että olisimme vihamielisiä. Rakastamme teitä pikkuveljinämme ja koetamme tasoittaa tietänne niissä rajoissa, jotka sopivat universaalin lain piiriin.

 

      Tiedämme teidän asettuneen vapaaehtoisesti kanaviksi. Tiedämme, että monet olentoryhmät ovat jo ottaneet teihin yhteyttä ja vielä useammat tulevat sen tekemään. Teidän kaltaistenne työ on ehdoton edellytys sille, että sivilisaationa selviätte kehityskulun pahimmista karikoista.

 

      Toivomme teille lujuutta ja rohkeutta tärkeässä tehtävässänne, miten korkeana mullistusten ja vastavoimien nostattama aallokko sitten kuohuukaan. Mekin haluamme sanoa teille, että ette ole yksin. Moni henkimaailman taho on kanssanne. Voikaa hyvin ja Korkeimman siunausta!

 

      

 

10.1.2007 

     Uusi vuosi tulee olemaan teidän kannaltanne täynnä haasteita. Maailmassanne asiat eivät suju niin kuin johtajanne ja päättäjänne toivovat. Yllättävät ja odottamattomat tapahtumat aiheuttavat tavallisen kansan keskuudessa syvää huolta ja levottomuutta. Varautukaa kertomaan kysyjille elämän ja olevaisuuden niistä ulottuvuuksista, joita henkimaailma on teille näissä istunnoissa valaissut. Käykää rohkeasti eteenpäin ja tarttukaa jokaiseen tilaisuuteen, jossa voitte rohkaista ja rauhoittaa pelon ja levottomuuden valtaan joutuneita ihmisiä.

 

      Kuka tekstin antoi?

Olemme universumista, emme kuitenkaan kovin kaukaa.

      Tunnutte tutuilta, olette tainneet käydä ennenkin.

      Kävimme jouluaattona luonanne ja viivymme maapallollanne vielä jonkin aikaa. Seuraamme, miten reagoitte edessä oleviin tapahtumiin. Tulemme tapaamaan teidät vielä. Nyt jätämme yhteydenpidon paikallisten ystävienne haltuun. Korkeimman siunausta teille.

 

 

 

24.12.2006 

      Tervehdimme teitä, olemme muualta universumista ja tarkkailemme tämän tyyppistä kommunikointia. Meillä on Lionin suostumus ja lupa tähän yhteydenottoon.

 

     Olemme seuranneet kehitystänne sivilisaationa tuhansia vuosia ja olemme kuvitelleet, että kykenemme ennustamaan tulevan kehityksenne, mutta nyt huomaamme, että olemme erehtyneet. Emme kerta kaikkiaan näe logiikka teidän ihmisten tämän hetkisessä menossanne. Me tiedämme teidän tietävän, että tulette törmäämään vuorenseinään, ellette rupea jarruttelemaan. Te ette näytä jarruttelevan.

 

      Haluaisimme puuttua asiaan, mutta universaalin lain pohjalta emme voi. Voimme vain yrittää vaikuttaa kehittyneimpien yksilöidenne kautta. Emme vieraile planeetallanne usein emmekä koskaan näkyvässä muodossa. Silti tunnemme sympatiaa teitä kohtaan ja tulemme myötäelämään teidän kohtalonne, mikä se sitten onkaan. Toivomme kuitenkin ja uskomme, että nousette sivistyneitten maailmojen perheeseen. Korkeimman siunausta teille!

 

      Rakkaat ystävät, tuemme teitä ja vahvistamme voimaanne missä ikinä tuotte esiin niitä ajatuksia, joita me syötämme teidän mieleenne. Tuokaa näitä asioita esille aina, kun teillä on siihen sopiva tilaisuus.

      Rakastamme teitä.

 

      Ryhmä paikallisuniversumin laidalta.

 

 

 

7.11.2006

       Tervetuloa ystävät! Siriuksen lähettiläät ovat kanssamme, heidän valonsa on sininen.

      On taas aika herätellä ihmisiä Joulun tarkoituksen ja sanoman todellisuuteen.

 

     Sama lehtijuttu uudestaan?

      Kyllä. Lisätkää siihen kohta, jossa viittaatte tosiasiaan, että tänä päivänä Joulu on teille lähes yksinomaan materiaalinen ja hedonistinen kulutusjuhla ilman henkistä sisältöä. Jeesuksen syntymä on toki uskonnollis-historiallisena tapahtumana tärkeä, mutta ylikorostettu varsinkin, kun se on valjastettu palvelemaan markkinatalouttanne. Teidän tulisikin kiinnittää huomiota pääsiäisen tapahtumiin ja sen sanomaan ylösnousemuksesta, sillä niin teidänkin sielunne jatkavat elämää kuoleman jälkeen ja te kaikki siirrytte toiselle tasolle Jeesuksen osoittamaa tietä.

Onko teillä kysyttävää?

 

      Onko vainajan kannalta polttaminen parempi kuin hautaaminen?

      Asia on yleensä juuri niin. Toiset saattavat takertua omaan ruumiiseensa liiaksi, ja se hidastaa heidän etenemistään.

 

      Sirius on kaksoistähti, ilmeisesti vieraamme ovat Sirius A:n joltakin planeetalta?

      Kyllä, olemme kolmannelta planeetalta ja yhteisömme on laaja. Meitä vierailee säännöllisesti teidän planeetallanne. Edustamme keskenämme eräänlaisia ystäväplaneettoja, olemme veljeskansaa sieluiltamme.

 

     Oletteko aina meille näkymättömiä, vai onko teille mahdollista näyttäytyä?

      Sekin on mahdollista, mutta yleensä emme näy teidän taajuuksillanne. 

 

      Tuulikin piirtämä kuva?

      Hän on elänyt maapallollanne ja ollut melko puritaanisen uskonlahkon jäsen. Hän on siirtynyt aikoinaan henkimaailmaan ja näkee nyt asiat toisin. Tätä samaa ajattelun hengenperimää löytyy yhä Amerikan konservatiiveista.

      Miksi hän tuli kuvaan?

      Hänellä on tarve varoittaa nykyisestä poliittisesta ja uskonnollisesta ahdasmielisyydestä ja siitä, mitä vaaroja ja konflikteja se voi maailmassanne aiheuttaa.

      Mitä tehdä kuvalle?

      Kanavoit hänet piirustukseesi, voit tehdä sille mitä haluat.

      Tuulikin uni: onko tukikohta jonkin tien alla?

      Tällaiset tukikohdat ovat todellisuutta, niitä on sekä suurempia että pienempiä yksiköitä. 

      Paljonko ihmisellä on maaelämiä keskimäärin?

                  1000 elämää.

 

            Lehtijuttunne on tällä hetkellä ajankohtaisin. Yrittäkää saada se viimeistään itsenäisyyspäivän jälkeiselle viikolle.

 

      Kiitämme teitä jälleen, rakkaat ystävät. Tapaamisiin!

 

 

                                                     *******

 

    Etusivulle       Henkimaailman ystävät       Vainajahenget       Vierailijaistuntoja