Poismenneet omaiset ja ystävät

3.3.2022

Erkin kuulumisia?

Hän on vielä levossa, mutta on tietoinen tapahtuneesta ja siitä ympäristöstä, jossa nyt on. Hän tarvitsee vielä aikaa tointuakseen, lähtee kyllä sitten liikkeelle. Todennäköisesti tulee käymään hautajaisissa

 

31.10.2015

         Tervehdys teille. Täällä olemme joukolla. Olette sytyttäneet kynttilöitä pimeään iltaan. Kaunis teko. Täällä on useita henkimaailmaan siirtyneitä ystäviänne. He ovat ottaneet teihin yhteyttä aikaisemminkin. Annamme nyt tämän kanavan heidän käyttöönsä.

         Liisa tässä. Tervehdys teille rakkaat. Olette muistaneet minua ajatuksissanne. suunnittelitte jopa kynttilän tuontia haudalleni. Tuntuu todella hyvältä tämän ystävyyssuhteen säilyminen. Uskon, että voitte jo kertoa veljelleni minusta ja yhteydenpidostamme. Olen todella iloinen, niin kuin jo aikaisemmin kerroin, hänen uudesta elämästään. Kiitos teille rakkaat ystävät sytyttämästänne kynttilästä ja tästä yhteydestä.

         Tässä on nyt Terttu. Emme ole vähään aikaan olleet yhteydessä, mutta seuraan kuitenkin teidän elämäänne. Olen tottunut liikkumaan täällä ja haluan tutkia yhä laajemmin tätä ihmeellistä maailmaa. Isä Veikko on jo myös liikkeellä, mutta ottaa vielä vähän rauhallisemmin. Tottuminen tämän maailman ominaisuuksiin ottaa oman aikansa. Olette oppineet menemään entistä aikaisemmin nukkumaan. Se on hyvä. Kiitos teille rakkaat lapset tästä yhteydestä.

         Sanna tässä. Tervehdys teille. Minua koskettaa ja liikuttaa se, että muistatte minua. En ole usein päässyt käyttämään tätä teidän kanavaanne, mutta nyt kun oli tällainen hetki, innostuin muiden mukana. Ihmeellistä on, että sinne saa sanottua näin muutaman sanan. Kyllä minäkin seuraan sinne jääneiden läheisteni elämää. Kiitos teille tästä yhteydestä.

         Aino tässä. Tervehdys teille rakkaat ystävät. Kiitos kauniista ajatuksistanne. Tiedän, että suunnittelitte haudallani käyntiä. Se tuntui tosi hyvältä ja muistan aina sen, kun ensimmäisen kerran kävitte etsimässä hautapaikkaani hangen alta. Tulin antamaan teille tuoksumerkin ja te tunsitte sen. On ihmeellistä, että täältäkin pystyy ilmaisemaan itseään niin, että tunnistatte sen maailmojemme välisestä verhosta huolimatta. Tämä yhteydenpitomuoto, kanavointi niin kuin te sitä nimitätte, on merkillinen. En oikein osaa kuvailla sitä, miltä se täältä katsottuna näyttää. Me saamme tiedon, milloin se on käytettävissä. Kiitos teille rakkaat ystävät, että sain tervehtiä teitä.

         Frank tässä. Hienoa päästä sanomaan muutama sana. Katselitte valokuvia hautapaikastani. Se suuntasi ajatuksenne minuun ja tunsin sen. Se tuntui mukavalta. En koskaan unohda niitä päiviä, jotka vietin luonanne. Kummallista, että maaelämässä sattuneet hyvät ja hienot kokemukset säilyvät muistissa. Ehkä voitte jo kertoa minusta niille ystävilleni, jotka tunnette ja tiedätte. Olen kotiutunut tähän maailmaan, jota ei pitänyt olla olemassakaan. Täällä ei tarvita aurinkokeittimiä, mutta toivon, että siellä maassa niitä edelleen kehitellään. Seuraan aina välillä teidän elämäänne siellä maanpäällisessä paratiisissanne. Sellaisena se minulle näyttäytyi verrattuna entisen kotimaani karuihin auringonpolttamiin kukkuloihin.Kiitos siitä kynttilästä. Se näkyy tänne. Teidän ajatuksenne sinkoaa sen hohtavan liekin tänne. Kiitos teille, että sain käyttää tätä yhteyttä.

         Veikko tässä, hei. En malttanut olla tarttumatta tähän tilaisuuteen ja sanoa muutama sana. Tuo äiti Terttu tekee monenlaisia seikkailumatkoja, minä kuitenkin vähän niin kuin harjoittelen tämän maailman tapoja. Suunnattoman kaunista täällä on ja rauhallista. Ajatus toimii hevosena: kun ajattelet jotakin paikkaa, samassa olet jo siellä. En nyt jatka pidempään. Kiitos teille tästä yhteysmahdollisuudesta.

         Kalle tässä. Tervehdys teille. En aluksi aikonut osallistua yhteydenpitojuhliin, mutta muu porukka innosti. Minun kohdallani on lähestymässä aika, joka valmistelee paluuseen sinne. En vielä tiedä, mitä kaikkea siihen sisältyy, enkä tiedä, milloin se tapahtuu. Emme mittaa aikaa ja sitä on vaikea hahmottaa teidän ymmärtämällänne tavalla. Olette joskus keskusteluissanne maininneet minut tai viitanneet minuun. Sellaiset asiat huomataan täällä. Ja kiitos siitä kynttilästä. Panin merkille, että se oli iso. Miksiköhän? Kiitos hyvät ystävät tästä yhteysmahdollisuudesta. Voikaa hyvin.

         Olemme nyt antaneet kaikille läsnä olleille vainajahengille, niin kuin te sanotte, tilaisuuden sanoa terveisensä tästä maailmasta. Tämä toimii niin, että me luomme tämän yhteyskanavan käyttäen teidän yhteistä energiakenttäänne. Me myös jaamme yhteydenpitovuorot. Huolehdimme myös siitä, ettei synny asiattomia yhteyksiä. Rajoitamme yhteysaikaa ottaen huomioon teidän energiavaranne. Olemme tyytyväisiä ja iloisia, että järjestitte tämän mahdollisuuden tänä erityisenä iltana. Jäämme vielä hetkeksi ihailemaan kynttiläasetelmaanne. Kiitos teille rakkaat ystävät tästä illasta.    

 

28.9.2015

         Hyvää iltaa teille. Tässä on Veikko. Alku on ollut yllätyksiä täynnä. Aina on joku tuttu edessä, kun sitä ajattelee. Kaikki on hienoa ja loistavaa. Yhdessä olemme katselleet paikkoja kirjastossa. Kiitos, kun sain sanoa tämän.

         Ihanat ystävät. Kiitos ajatuksistanne. Olen Liisa. On vähän heikko yhteys. Tavataan toisella kertaa.

 

26.7.2015

         Liisa tässä hei. Emme ole tavanneetkaan pitkään aikaan. Kun puhuitte ystävästänne Frankista, se kosketti minuakin. Rakastan teitä. Yhteyttämme,  yhteenkuuluvuuttamme tai yhteydenpitoamme  ei voi määritellä ajan ja paikan käsittein. Olemme yhteydessä, vaikka te siellä fyysisessä maailmassa ette aina sitä tiedosta. Kuulumme samaan sieluperheeseen. Olen onnellinen veljeni elämästä, siitä minkä käänteen se sai hänen traagisen kokemuksensa jälkeen. Minun ymmärtääkseni voitte kertoa hänelle terveiseni.

8.7.2015

         Veikko tässä. Olipa yllätys tämä maailma. Teillehän se taitaa olla vanhastaan tuttu.

 

7.4.2015

De Bult, Hollanti

         Ihmeellistä, että löysitte hautapaikkani Saksassa. Frank tässä. Olen seurannut teitä teidän matkallanne. Olen iloinen ja onnellinen siitä, että pidätte minua ystävyytenne arvoisena. Tunsin samoin jo vieraillessani luonanne. Se tunne on vain vahvistunut. Teille on luonnollista, että fyysinen kuolema ei aiheuta tai luo mitään esteitä ystävyydelle, mutta minulle se on aivan uusi asia. Alan ymmärtää sitä yhä paremmin. Haluaisin kertoa kaikille vanhoille fyysiseen jääneille ystävilleni, etteivät keinotekoisesti rajoittaisi elämäänsä vain fyysiseen maailmaan.

         Seuraan teidän elämäänne ja koen sen harvinaiseksi etuoikeudekseni.

         Terveisin Frank

 

          Lupasimme Frankille yhteysaikaa enemmän kuin vainajahenget tavallisesti saavat. Tiesimme, että olette tärkeällä matkalla.

         Ystävänne henkimaailmasta

11.12.2014

      Liisa tässä. Emme ole tavanneet aikoihin. Nyt sain tiedon, että teillä kävi kaukaisia vieraita.

      En vieläkään oikein ymmärrä, miten tällainen asia voi levitä niin nopeasti. Olen nyt ensimmäisenä paikalla ja sain tilaisuuden tervehtiä teitä. Olen selvillä veljeni A:n elämästä. Tiedän, mitä on tapahtunut ja tiedän, mikä tilanne on nyt. Olen hyvin onnellinen hänen puolestaan. Uskon, että nyt voitte kertoa nämä terveiset hänelle. En ole unohtanut teitä, ettekä tekään minua. Tämä yhteysmahdollisuus on ihana. Liisa.

 

      Terttu tässä. Tervehdys teille rakkaat lapset. Isä on täällä ja lepää vielä. Pitkä sairaus oli uuvuttava. Kävin Marttilantiellä, kun aloittelitte tyhjennystä. Näittekin minusta vilauksen. Olen kotiutunut tänne niin hyvin, että rupeaa unohtumaan, että olen tullut sieltä fyysisestä maailmasta. Toki kauniit ja rakastavat ajatuksenne tuntuvat täällä selkeinä ja kirkkaina. Ne tuntuvat hyviltä ja nautinnollisilta. Täällä on lupa nauttia. Parantakaa nyt flunssanne ja menkää pian nukkumaan. Terttu.

 

22.7.2014

      Hyvää iltaa teille. Olen Irja. Olen toisessa maailmassa. En tiedä, miten se tapahtui, mutta vähitellen aloin tajuta valoa ja liikettä lähelläni. Minut otettiin ystävällisesti vastaan ja minulle kerrottiin, missä olen. Alan vähitellen tajuta tämän paikan kauneuden. Minulle kerrottiin myös, että voisin välittää tämän tiedon teidän kauttanne. En pysty tekemään tätä itse, vaan eräs olento hoitaa tämän yhteyden minun puolestani. Olkaa huoleti ja tietäkää, että oloni on parempi, kuin koskaan. Irja

Muistatko mitään siitä päivästä?

      En tiedä, miten tänne päädyin. Tiedän, että elin fyysisen elämän, mutta nyt se tuntuu unelta, joka on haihtumassa mielestä.

 

17.5.2014

      Terttu tässä. Tervehdys teille. Lähetitte tänään Veikon tänne oikein virallisestikin ;)

      Hän on jo tietoinen siitä, missä on. Olimme yhdessä läsnä hautajaisissa ja yhdessä me koetimme järjestää puhelinjäynän. Olipa hyvä, jos se toimi niin kuin ajattelimme. Te insinöörit ette osaa sitä selittää. 

      Kaikki on oikein hyvin, juuri niin kuin niiden tässä tilanteessa pitääkin olla. Suru on tarpeetonta ja turhaa. Miten sen ihmisenä ollessa ymmärtäisi. En minäkään ymmärtänyt. Ikävä on eri asia. Kiitos teille rakkaat lapset ja valaiskaa surevien maailmaa silloin, kun näette siihen mahdollisuuden. 

      Aino tässä. Olin myös paikalla tänään. On liikuttavaa nähdä läheisten suru. Kunpa me tänne jo aikaisemmin tulleet saisimme teidät ymmärtämään, että kysymys ei ole surun päivästä vaan ilon. Eräs jakso suunnattoman pitkässä koulussa on suoritettu loppuun ja siirrytään seuraavaan vaiheeseen. Sellaista tapahtumaahan pitäisi juhlia. Meidän on täällä annettu ymmärtää, että niin tulee tapahtumaankin, mutta siihen on vielä hyvin pitkä aika. Kiitos teille, että sain tilaisuuden sanoa nämä muutamat sanat.

 

      Kalle vielä täällä. Olin mukana jälkeläisteni surujuhlassa. En niin tarkkaan enää seuraa asioitanne, mutta tällaiset tapahtumat heijastuvat kyllä tänne. On hämmästyttävää, että täältä voi saada sinne yhteyden. Kiitos teille. Kalle.

11.5.2014

      Tervehdys teille rakkaat lapset. Terttu tässä. Tiedän, että arvelitte minun olevan Veikkoa vastassa. Niin olinkin ja oli moni muukin. Hän oli kuitenkin niin väsynyt, että annoimme hänen olla rauhassa, niin meille suositeltiin. Odotamme innolla, että hän herää virkeänä tähän uuteen ihmeelliseen maailmaan. Olen odottanut häntä jo pitkään ja tiedän, että hänkin olisi ollut jo aikaisemmin valmis tulemaan tänne. Sen aika oli kuitenkin vasta nyt. Toivoisin niin, että surun valtaamat läheiset jotenkin ymmärtäisivät, että elämä täällä on valtavan rikasta ja kaunista. Ei ole mitään kuolemaa, johon elämä päättyisi. On vain olemassaolon tason muutos. Vanhan loppuun  käytetyn ja raihnaisen kehon te joudutte jättämään sinne. Ette voi tuoda sitä tänne.

      Käyn - varsinkin nyt - niiden luona, jotka surevat tapahtunutta. Koetan lohduttaa heitä heidän alitajuntansa kautta. Veikko on hyvissä käsissä. Häntä ei jätetä hetkeksikään yksin. Uskon, että hän herää suhteellisen pian. Se tulee olemaan riemukas hetki.

      Kiitos teille rakkaat lapset.

 

      Maija tässä. Yritin tulla jo aikaisemmin, mutta se ei oikein onnistunut. Terttu kertoi teille jo sen, mitä tänne kuuluu. Olin mukana vastaanottamassa Veikkoa. Hän oli väsynyt, joten seurasimme vain sivusta. Odotamme sitä hetkeä, kun näemme hänet virkeänä ja arvatenkin hieman hämmästyneenä ja yllättyneenä. Olen varma, että seuraavassa hetkessä ilo ja riemu valtaa hänet.  

      Kiitos teille.

 

      Olen Frank. Tervehdys teille. Olen pidemmän aikaa odottanut tilaisuutta voidakseni ilmaista itseni. Täällä minä olen ja täällä on hienoa. Kehittelin aurinkokeittimiä ja olin tiukasti maassa kiinni. Tätä maailmaa ei pitänyt olla olemassa, mutta se vaan oli ja on, eikä täällä tarvita keittimiä. Muistan sen, kun olin luonanne; olen siitä ajasta teille kiitollinen. Kertokaa terveisiä vanhoille ystävilleni Portugalissa, jos katsotte, että niin voi tehdä. Tämä on rakkaudentäyteinen ja kaunis maailma.

       Liebe Grüsse an meine Freunde. Frank

 

      Olen Kalle. Niin se Veikko sitten tuli tänne. Olen ollut täällä jo pitkään ja ilmeisesti lähitulevaisuudessa valmistaudun palaamaan sinne takaisin. Tapaan kyllä Veikon, kun hänen voimansa palaavat.

      Kiitos teille, että sain jonkun sanan läpi.

 

7.8.2013

      Kankaanpääläinen Kalle tässä. Kiitos, kun tarjoatte kanavan aineen maailmaan. Olen ollut tietoinen teistä, mutta minulle ei ole aikaisemmin tarjoutunut tilaisuutta olla kanssanne yhteydessä.

     Alkaa olla korkea aika ihmisten saada tietää ja ymmärtää, että kuolemaa ei ole siinä mielessä, mikä on yleinen käsitys. Olette menossa ystävänne hautajaisiin ja teille on selvää, mistä on kysymys. Halusin kertoa tämän teille siksi, että olemme T:n kanssa vanhoja tuttuja edellisistä elämistä. Hänen viimeisimmässään emme ole tavanneet. Nyt olemme jo nähneet. Voin kertoa teille, että hän voi oikein hyvin ja on iloinen, vaikka on ollut täällä vasta lyhyen aikaa. Ajatelkaa ja visualisoikaa häntä juuri sellaisena. Olen mielissäni, että pääsin kertomaan tämän teille. Kiitos. Kalle

3.11.2012

      Tervehdys teille rakkaat ystävät. Me olemme aivan liikutuksen vallassa, kun sytytitte kynttilät meille. 

 

      Terttu tässä, rakkaat lapset. Aika kuluu teidän kalenterinne mukaan. Meillä sitä ei ole, mutta olemme tietoisia ja pystymme seuraamaan, miten teidän maailmanne on sidottu kelloon ja kalenteriin. Emme seuraa, emmekä laske meidän maailmamme tapahtumia suhteessa sellaiseen suureeseen, jota te kutsutte ajaksi. Paluu sinne tapahtuu silloin, kun tietyt asiat täällä on hoidettu. Niitä asioita voisi kuvailla takkuun menneen lankavyyhden selvittämiseksi, eräänlaiseksi kasvamiseksi. Toivotan teidän puuhillenne ja projekteillenne menestystä. Seuraan teitä.

 

      Olen Liisa. Tervehdys teille. Kiitos kynttilöistä ja kauniista ajatuksista. Poikani tuli tänne. Läheiset ja varsinkin sisko suree. Meidän tapaamisemme oli lämmin. Jos saatte sopivan tilaisuuden, kertokaa En:lle Es:n kautta, että olemme tavanneet ja että täällä on todella kaunista ja kaikki on hyvin.

 

      En ole ennen käynyt. Katsoin mallia, miten toimia. Olen ollut vasta vähän aikaa henkimaailmassa. Ehkä arvaatte: olen Taina. Minulla oli kuva siitä, minne siirryn, mutta yllätys oli tämän maailman kauneus ja hyvyyden läsnäolo. Haluaisin suorastaan huutaa perheelleni sen, etteivät surisi. Täällä on niin ihanaa. Olen teille niin kiitollinen, että sain ilmaista itseni.

 

      Olen Maija. Tervehdys taas. Olen täällä pohtinut sitä, miten siellä voisi paremmin ja tehokkaammin parantaa. Täältä näkee selkeämmin asioiden syy-yhteyksiä, mutta täältä ei voi sekaantua fyysisen maailman asioihin. Jospa voisi toimia jonkin fyysisen ihmisen mielen kautta. Kaikkea hyvää teille rakkaat ystävät.

 

      Olen Aino. Voin tuntea teidän ajatuksenne. Olette puhuneet Lahdessa käynnistä. Se tuntuu niin lämmittävältä. Enhän minä Lahdessa ole, enkä varsinkaan hautuumaalla, mutta sen hautapaikan kautta syntyy linkki. Se on vähän kuin peili, jonka kautta lämmin ajatus heijastuu. Toiset ovat jo kertoneet, millaista täällä on. He ovat oikeassa. Välillämme on side ja se tuntuu hyvältä. Kiitos teille kaikesta.

 

      Olen Frank. Seurasin yhteydenpitoa ja yritän nyt itse. Olen edelleen ihmeissäni siitä, kuinka kaunista täällä on. Siellä ollessani en tiennyt tällaisesta mitään. Haluaisin lähettää terveisiä aurinkokeitinystävilleni. Täällä ei sellaisia laitteita tarvitse. En oikein vieläkään ymmärrä, miten päädyin teidän luoksenne. Se oli kuitenkin yksi elämäni suurimpia seikkailuja, sillä oli syvällinen vaikutus.

      Jokin tervehdys ystävillesi?

      Meine liebe Freunde, ich denke an euch. 

 

7.6.2012

      Aika mielenkiintoista saada yhteys sinne. Minä olen ollut täällä vasta vähän aikaa. Kehottaisin kaikkia epäuskoisia tarkistamaan maailmankuvaansa. Minä en uskonut minkäänlaiseen henkimaailman olemassaoloon. Piti muuttaa mielipiteitään. Tämähän on mahtava maailma. Sain tietää mahdollisuudesta päästä yhteyteen fyysisen maailman kanssa ja innostuin heti. Te pohditte nyt, kuka olen ja olemmeko tunteneet toisemme. Olemme.

      Frank?

      Olette oikeassa. Ihmettelette kielitaitoani. Voin käyttää haluamaani kieltä, erittäin hienostunut käännöspalvelu mahdollistaa sen. Kiitos teille siitä, että ette unohtaneet minua. Olin pitkään kuin sumussa. Usein tunsin teidän ajatuksenne ja ymmärsin sen, että koetatte selvittää, mihin olen kadonnut. Sumu on nyt hälvennyt ja nautin vapaudesta ja suunnattoman kauniista ja puhtaasta luonnosta.

      Pyyteettömästi rakastavat valo-olennot ovat aina paikalla, jos haluan tietää jotakin tai jos tarvitsen apua. Varsinkin alun sumuvaiheessa he tarjosivat apuaan, vaikka torjuin heidät usein. Eihän tällaista pitänyt olla olemassakaan. Haluaisin kertoa kaikille ystävilleni tästä ihmeellisestä maailmasta ja siitä, että en ole kuollut, vaan mitä suurimmassa määrin elossa.

      Olen nyt jo ylittänyt sovitun ajan. Kiitos teille, että teitte tämän mahdolliseksi.

      Frank

23.4.2010 

      Tervehdys teille. Tässä Jaakko. Olen ollut täällä vasta vähän aikaa, mutta sain mahdollisuuden sanoa jotakin. Arvelin kyllä elämän jatkuvan jollakin tavalla, mutta tämä on aivan ihmeellistä. Kunpa tämän saisi kerrottua sureville omaisille ja kunpa saisi heidät uskomaan. Kiitos teille. Toivon saavani tilaisuuden uuteen yhteyteen joskus toiste.

 

      Liisa tässä. Olen ollut myötätuntoa kokien teidän lähellänne. Nyt tunnen kuitenkin iloa siitä, että koettelemuksenne ovat pian ohi. Niin sen täältä näen. Astutte pian uuteen elämäntäyteiseen ja voimakkaaseen menoon. Juuri sellaiseen, jota olette haikailleet. Kiitos kauniista ajatuksista, joilla olette minua aina joskus muistaneet. Kiitos yhteydestä.

 

      Terttu tässä. Tervehdys teille pitkästä aikaa. Olen seurannut elämäänne ja sitä, miten teitä koulutetaan. Olette kohta tohtoreita. Ja Pentille, olet tämän jo kuullutkin: sinua ei tänne vielä päästettäisikään, tekemättömiä töitä on vielä paljon. Mainio juttu se teidän vaunu. Siitä tulee olemaan paljon iloa. Kiitos teille yhteydestä. Täällä on vielä muitakin jonossa.

 

      Aino tässä. Tervehdys teille. Viimeksi, kun kävitte haudallani, annoin teille merkin. Teemme sen Liisan kanssa mielellämme. Teitä on koeteltu niin kuin Terttu jo kertoi. Olette vahvoja ja voimakkaita. Pelottomia. Kiitos yhteydestä ja lämpimistä ajatuksista.

 

      Tässä on Elma. Olen kyllä ollut tietoinen teistä ja tästä mahdollisuudesta, mutta olen epäröinyt. Rohkaistuin tulemaan muiden mukana. Olen ollut täällä jo niin kauan, että voisin kirjoittaa kirjan tämän maailman kauneudesta ja sen ihanista asukkaista. Jospa vain sen saisi julkaistuksi siellä.

      Meidän kautta joskus?

      Kiehtova ajatus. Tutkin itseäni, pystynkö. Tämä oli aivan sydäntä lämmittävä yhteys. Kiitos teille.

 

      No tässä on nyt Lempi. Emme ole tavanneet pitkään aikaan. Tuntuu hyvältä olla nyt tässä. Usein olen ajatellut teitä ja nähnyt teidät samassa. Olette varmaan tunteneetkin minut silloin. Rakastavat ajatukset kulkevat esteettä rajan yli. Kiitos teille yhteydestä.

 

      Tässä on akka, joka ei muista maista nimeään. Tämä on aivan ihmeellistä. Tulin muiden mukana ja epäröin. Voi, kun saisin kerrottua omaisille, millaista täällä on, etteivät surisi. Voimakas suru tuntuu epämiellyttävältä, myönteiset ja rakastavat ajatukset ihanilta. Kiitos teille yhteydestä.

 

 

 

17.04.2010

     Olen uusi.

Mikä nimi?

    Olli.

Tunnetko meistä jommankumman?

    Tunnen Pentin.

Olli K?

    Kyllä.

Mitä kuuluu?

    Hyvää. Täällä on mahtavat olot. Luulin, ettei tällaista ole olemassakaan. Kiitos, kun sain tilaisuuden sanoa jotakin.  

                   

 

22.02.2010 

      Tervehdys teille. Olemme täällä. Onnittelemme Tuulikkia.

Olette selviytyneet ihailtavasti pakkasista ja muista vastuksista. Antakaa tapahtumien ja asioiden virrata vapaasti. Teistä kyllä pidetään huolta. Kevät ja kesä ovat jo ilon aikaa. Koette tämänhetkisen elämäntilanteenne ehkä lohduttomaksi, mutta kuten ymmärrätte, siitä syntyy vahvuutenne.

      Lopetamme nyt tähän. Kiitämme teitä. Voitte nyt ehkä tavata muitakin vanhoja ystäviänne.

 

      Tervehdys teille rakkaat lapset. Onnea Tuutulle. Niin se aika siellä kuluu. Rakastan teitä. Kiitos ajastanne.

      Maija tässä. Onnea Tuulikille. Olemme täällä, kun avasitte kanavan.

      Aino tässä. Onnea Tuulikille minunkin puolestani. Olette ihania, kun muistatte minua.

      Tässä Marra. Onnittelut Tuulikille. Pena, sua ei tänne vielä huolita.

      Oli hieno maasto.

                  Niin oli.

      Ja sulla oli flanellipaita päällä.

                  Niin oli.

      Luontoharrastajalle hienot maastot.

                  Niin on. Tsemppiä.

 

 

 

07.08.2009

      Kuka antoi hajuveden tuoksun?

     Terttu. Oli mukava tervehtiä teitä hajuvedellä. Onnittelut voitokkaista taisteluista.

Lion on mukana, mutta taustalla. Annamme teille tukemme. Jatkakaa rohkeasti eteenpäin.

On jo myöhä, menkää lapset nukkumaan.

 

 

 

17.12.2007

      Riitta tässä. Usein olen aikonut ja usein olen yrittänyt ottaa yhteyttä teihin. Kiitos yhteydestä! Uskomaton on maiseman kauneus ja yhtä uskomaton on tänne tulleitten sielujen keskinäinen sopusointu. Maalasin maassa ollessani. Nyt alan tajuta, mitä maalaaminen voi täällä olla. Tunnen pakahtuvani kaikkien näiden mahdollisuuksien edessä. Uskomatonta, että tästä ei ollut maassa tietoa. Haluan kertoa pian uudestaan kokemuksistani täällä.

      Riitta

 

     Liisa tässä. Ihanaa, että olette olemassa. Teillä on vuoden pimein aika käsillä, mutta täällä riittää valoa. Olisi A:lle terveisiä, mutta tiedän, että voit kertoa minusta vasta sopivan tilaisuuden tullen. Hän on alkanut ymmärtää näitä asioita, olen yrittänyt ujuttaa niitä hänen tajuntaansa. Kiitos vielä kauniista ajatuksistanne ja siitä, miten vaivauduitte käymään haudallani.

      Rakastan teitä. Liisa

 

     Aino tässä. Jo oli aika saada suunvuoro. Me täällä toivoisimme, että voisimme olla teihin jatkuvassa yhteydessä aivan kuin kasvotusten keskustellen, jotta voisimme tuoda tätä meidän maailmamme valoa siihen pimeyteen, missä ylivoimainen enemmistö maapallon ihmisistä elää. Me ymmärrämme täällä toki, että se valo sokaisisi teidät, joten verhoa voidaan raottaa vain hyvin hitaasti.

      Kiitos yhteydestä! Aino

 

      Öitä vaan, Marra tässä.

      Sinäkö annoit ruuantuoksun?

     Kyllä. Täälläkin on jonkinlaiset vuorokaudenajat, ne voi erottaa vaikkei samalla tavalla kuin maassa. Kiitos monista kauniista ajatuksista! Seuraan teidän retkiänne ja seikkailujanne (A, E, Pena ). Mihin seikkailut siellä päättyvät, nehän jatkuvat siitä täällä.

      Marra

 

      Tässä kohdassa piti häätää jokin henkimaailman kiusankappale.

       Olipa tiukka käsky. Ugel

 

      Onko vielä joku paikalla?

      Yksi on.  Katariina

      Kerroin sinun terveisesi parille ihmiselle luokkakokouksessa.

      Kiitos siitä! Ihanaa saada täältä sanottua ajatuksiaan sinne. Olin mukana luokkatapaamisessa ja olisin niin halunnut tulla esiin ja kertoa omasta maailmastani. Tiedän kuitenkin, että voin sanoa jotakin vain teidän kauttanne. Kunpa tietäisitte, miten harvinaisia ihmisiä te olette. En tiedä omassa elinympäristössäni muita kanavia fyysiseen maailmaan. Älkää aliarvioiko itseänne. 

      Katariina

 

                                            

 

24.11.2007

      Onko tässä nyt ollut joku päiväkausia häiritsemässä?

      Kas kun hoksasitte.

      Kuka siellä nyt on niin fiksu?

      Ugel. Annan usein uusille olennoille mahdollisuuden kokeilla yhteydenpitoa.

      Oletko portinvartija?

      Kyllä. Kaikilla ei aina ole tähdellistä sanottavaa ja joidenkin läsnäolo voi häiritä. Se on kuitenkin omiaan kehittämään teidän erottelukykyänne. Henkimaailmassa kulkee joutavia tyhjäntoimittajia aivan kuten maassakin. Joskus teidän olisi hyvä häätää heidät yksinkertaisesti vain käskemällä heidät pois.

      Rakkaat ystävänne henkimaailmassa riemuitsevat rohkeudestanne toimia johdonmukaisesti tiedon tuojina niin, että se on mahdollisimman monen sitä haluavan tavoitettavissa. Kiitos yhteydestä!

 

      Aino tässä. Kiitos kynttilästä ja kauniista ajatuksista! On aina yhtä ihanaa saada yhteys teihin rakkaat ystävät siellä maassa. Verho meidän maailmojemme välillä tulee ajan mittaan ohenemaan ja yhä useammat fyysisen maailman ihmiset saavat tietoa henkimaailman todellisuudesta.

      Kiitos teille! Aino. 

 

      Liisa tässä. Tiesin suunnitelmastanne ja seurasin tuloanne. Tunsin ajatuksenne ihanana väreilynä. Katselin teidän sytyttämäänne kynttilää, vaikka en siellä haudassa olekaan. Se kynttilä tiivistää teidän rakkaudelliset ajatuksenne. Seuraan teidän elämäänne ja haluaisin kertoa terveiset E:lle, ja hän voi välittää oman harkintansa mukaan terveiset myös sille miehelle, josta hän puhui. En suinkaan ole kuollut vaan elän täydesti.

 

      Sanna tässä. Kiitos teille rakkaat ystävät ja lapsukaiset! Nautin niin teidän ajatuksistanne ja tekemisistänne. Kiitos siitä kynttilästä! Kiitos yhteydestä!

 

 

 

28.10.2007

      Tervehdys täältä toiselta tasolta, tässä on Liisa. Kiitos ajatuksesta käydä haudallani. Kutsuhan A joskus istuntoon. Ymmärsitte oikein. Kiitos yhteydestä!

 

      Ihana tavata taas, tässä Lempi. Jo oli aika päästä taas sanomaan jotakin. Liisa on tässä vieressä. Nautimme tämän maailman ihanuuksista enemmän kuin osaatte kuvitellakaan. Täältä on vaikea nähdä teidän maailmanne ajan kulumista, koska täällä ei ole sellaista ilmiötä. Näemme asiat selkeämmin ja moniulotteisesti, mutta sitä kokemusta on mahdoton kuvailla sanallisesti. Te olette kuitenkin tutkineet niin pitkään näitä asioita, että pystytte ymmärtämään sen, että tämän maailman asioita ei voi siellä ollessa kokonaan ymmärtää.

      Kiitos tästä yhteydestä! Lempi.

 

      Sanna tässä. Ihanaa saada taas yhteys. Lempi juuri kertoi teille tämän maailman ihanuudesta. Hän on aivan oikeassa. Rakastan teitä ja ajattelen teitä usein. Kiitos yhteydestä!

 

      Niilo K. Ihmeellistä, että sain yhteyden.

      Missä elit?

      Alavudella. Kuulin tällaisesta mahdollisuudesta ja totta se on. Kiitos yhteydestä.

 

      Onni tässä. Minäkin olin ensin epäuskoinen tämän suhteen, mutta en ole enää. Kiitos teille!

 

      Åsa hej, kan inte finska. Det är väldigt fint, att kunna hälsa människor på jorden härifrån andra dimension. Jag hörde om denna möjlighet från mina vänner. Jag tackar er och hoppas, att jag kan hälsa er åter. 

 

 

 

2.5.2007 

      Tervehdys teille, tässä hulmuhelma, Liisa. Mukava tavata taas, olen ollut viime aikoina kiireinen. Täällä on todella monenlaisia mielenkiinnon kohteita ja harrastusmahdollisuuksia. Kokoonnumme joskus joukolla seuraamaan entisen kotimaailmamme asioita ja tapahtumia. Täältä katsottuna meidän on helpompi ymmärtää syy- ja seuraussuhteita. Ihmettelemme, miksi se maailmassa oli niin kovin vaikea. 

      Olemme murheissamme siitä, että teidän ihmisten näyttää olevan mahdotonta nähdä millaiseen tilanteeseen olette siellä maassa joutumassa. Jos vähänkin pysähtyisitte pohtimaan, jarruttaisitte ja muuttaisitte elämänmenonne suuntaa. Mutta emme me pelkästään ole murheissamme, iloitsemme myös teidän onnistumisistanne ja onnellisista hetkistänne.

      Liisa

 

      Urho tässä. Hienoa, että täältä saa sinne yhteyden. Täällä on uskomattoman kauniit näkymät. Meitä tänne siirtyneitä ei todellakaan kannata surra. Kiitos tästä yhteydestä.

 

      Tässä on Juha. Täällä samoissa hommissa. Olen seurannut teidän mökkielämäänne, ja hyvinhän se sujuu. J:n harrastus on tosi mahtava. Hän murehtii työtilannettaan, mutta se tulee selviämään. Kerro terveisiä äidille. Täällä menee hienosti. 

 

      Terttu tässä. Kiitos, että olette olemassa. Uteliaita on paljon, mutta kaikki eivät kuitenkaan uskalla yrittää yhteydenottoa teidän kauttanne. Me vanhat tekijät näytämme heille, miten se tapahtuu.

     Te näytätte juurtuneen Leppärantaan ja koko paikka muuttuu vähitellen teidän näköiseksenne. Onnea teille!

 

      Sanna tässä. Muistan teidän energianvälityksenne, se tuntui hyvältä. Kiitos yhteydestä, tapaamme taas uudestaan. 

 

      Minä olen Sylvi. Olen ollut Pentin pyhäkoulunopettaja. On ihanaa, että sinne voi saada yhteyden. Täällä on juuri niin kaunista ja onnellista, kuin parhaimmissa lauluissa sanottiin - jos vielä muistat pyhäkoulusta. Kiitos teille tästä yhteydestä. 

      Sylvi

 

      Vielä joku?

                  Kyllä, mutta uusille ei ole enää aikaa.

                  Valvoja.

 

 

 

22.3.2007      

      Tässä on Masa. Tunsin Pentin kun hän oli vielä nuori. Asuin Kurikassa.

      Uskomatonta, että täältä saa yhteyden sinne. 

 

      Uuno tässä, tervehdys teille. Hämmästyin tästä yhteydenpidon mahdollisuudesta, enkä ollut ensin uskoa sitä. Kiitos teille, aika loppuu. 

 

       Hyvää iltaa teille, Tauno tässä, Ylistarosta olen.

      P:n isä?

        Kyllä. Täällä on mahtavat olot. Enpä olisi osannut tällaista kuvitella. Kiitos teille!

 

                  Suuret kiitokset teille näistä yhteyksistä! Portinvartija.

 

 

 

11.3.2007

      Tervehdys teille, Terttu tässä. Kuulin teidän keskustelunne sieluryhmistä. Usein toisilleen läheiset ihmiset todellakin kuuluvat samaan sieluryhmään. Meidän kohdalla on niin, siksi olen niin kiinnostunut teidän elämästänne. Olemme kaikki samalla matkalla ja jokaisen kehitys vaikuttaa muihin.

      Kiitos teille lapset tapaamisesta.

      Keitä muita tähän ryhmään kuuluu?

      On useita, mutta sen saatte selvittää itse.

 

      Onko muita paikalla?

      Unto E täällä. En ole tavannut teitä tai teidän tuttavianne, olin sattumalta paikalla. 

      Täällä on monia, jotka haluaisivat tulla esiin ja kertoa, että kuolemaa ei ole siinä mielessä, kuin siellä yleisesti uskotaan. Kiitos teille.

 

      Sanna tässä. Kuulin kiitoksenne, onpa hyvin kestänyt (jääkaappi). Lauseet eivät riitä kertomaan sitä uskomattoman kaunista maata, jossa nyt olen. Ruumis on nuortunut ja terve ja ystäviä voi tavata vain ajattelemalla heitä.

      Olkaa onnellisia, kiitos yhteydestä!

 

 

 

28.2.2007

      Rakkaat ystävät, Rauha tässä, ihanaa saada taas sanoa jotakin. Toivon sydämestäni, että se työ, mitä te teette, hälventäisi kuolemanpelkoa maailmassanne. Kun tulin tänne, minulla oli jonkinlaínen käsitys siitä, millaiseen ympäristöön joutuisin. Todellisuus on kuitenkin paljon ihmeellisempi. Rakkaus on universumin suurin voima, se on ikuinen ja kaikkiläpäisevä. Miten en sitä maassa eläessäni ymmärtänyt sillä tavalla. Meille täällä on selvää, että se rakkaus on Jumalan tunnusmerkki. Tunnen pakahtuvani ilosta, kun näen teidän levittävän tätä tietoa fyysisen maailmanne pimeyteen.

      Kiitos kun sain olla teihin yhteydessä.

 

     Reijo täällä, terve teille!  

      Reijo H?

      Kyllä.

      Miten osasit tulla?

      Rauha neuvoi.

      Miltä nyt tuntuu?

      Täällä on aivan toista kuin viestiasemalla. En olisi ikinä uskonut. Toivotan teille onnea työssänne.

 

      Jigel tässä, olin kuulolla. Tapasitte vanhoja ystäviä. Eikö todellisuus olekin ihmeellisempi, kuin pystytte edes kuvittelemaan. Työkaverit tai ystävät eivät koskaan katoa, ette ikinä menetä ystäviänne tai rakkaitanne. Heidän fyysinen kehonsa voi kadota tai te voitte poistua henkimaailmaan, mutta sieluina olette ikuisia. Teette vain kuin matkan ja tapaatte jälleen – ja vaikka olette kukin omilla matkoillanne, säilytätte tietoisuuden ystävyyden ja rakkauden siteistä.

      Jumala on tämän rakkauden luova ja ylläpitävä voima. Teidät on kaikki sielujenne luomisen yhteydessä laskettu tähän rakkauden alkumereen, joka on Luojanne perimmäinen olemus. Purkakaa itse keksimänne vaatimukset, ehdot ja rajoitukset, rakkautta ei voi näin ohjailla. Olette pitäneet Korkeimman ehdotonta rakkautta teitä kohtaan liian hyvänä ollakseen totta. Tästä teillä onkin sitten ollut lyhyt matka uskontojenne ankarien opinkappaleiden viidakkoon.

      Tämä tällä kertaa. Kiitos yhteydestä!

 

 

25.2.2007

      Täällä on Juha. J:n jutut ovat mahtavia. Olen ollut mukana hänen esiintymisissään. Kiitos lämpimistä ajatuksista, terveisiä äidille!

 

      Lasarel tässä, tervehdys teille rakkaat ystävät. Kuulun rukousauttajiin, toisin sanoen ohjaan rukouksenne oikeaan osoitteeseen. Teitä varten on suuri joukko enkeliolentoja, jotka jakautuvat moniin ryhmiin ja kukin ryhmä on erikoistunut jollekin tietylle elämänalueelle. Teidän on mahdoton tuntea ja tietää heitä kaikkia, joten minun tehtäväni on olla linkkinä teidän ihmisten ja näiden enkelijoukkojen välillä.

      Haluaisin tuoda teidän tietoonne, että niin me rukousauttajat kuin enkelijoukotkin olemme vajaasti työllistettyjä. Käyttäkää enemmän rukousta, työllistäkää meitä.  Tiedämme, että teitä on opetettu kääntymään suoraan Jumalan puoleen, mutta itse asiassa me olemme se taho, joka toimii käytännön tasolla. Voitte kääntyä suoraan myös meidän puoleemme. Ettehän te maallisia asioita hoitaessannekaan pyri ottamaan yhteyttä suoraan korkeimpaan johtajaan.

      Kiitos teille, oli mukava ottaa konkreettinen yhteys teidän aineelliselle tasollenne.

      Lasarel

 

      Onkohan muita paikalla?

      Onhan täällä Terttu. Saitte hienon olennon vieraaksenne. Teidän työnne herättää täällä lisääntyvää mielenkiintoa. Ette ole yhtään epäröineet sitä, mille tielle olette lähteneet. Täällä henkimaailmassa ystävänne kunnioittavat teitä kovasti. Kevät on koittamassa ja teidän tarmonne ja energisyytenne tulee kasvamaan sitä mukaa, kuin valo lisääntyy. Nauttikaa siitä – ja te kyllä osaattekin nauttia. 

      Rakkaita terveisiä teille lapset.

      Terttu

 

      Useat olennot olisivat halukkaita kokeilemaan yhteyttä, mutta heillä ei välttämättä ole mitään erityistä kerrottavaa, joten lopetamme tältä erää.

 

      ”Portinvartija”

 

 

 

22.2.2007 

      Uljuus on usein ulkoista vaatimattomuutta. Suuruus tulee yleensä rakkaudesta elämäntehtävää kohtaan. Urhoollisuus on sitä, että raivaa oman tiensä sydämensä ääntä kuunnellen. Moninaisia ovat ne voimat, jotka pyrkivät suistamaan teidät sivuraiteelle askartelemaan pikkuasioitten ja turhanpäiväisyyksien kanssa. Teot ihmiskunnan hyväksi ilman julkisuuspyrkimyksiä kertovat sielun jumalläheisyydestä.

      Oletko Balthasar?

      Kyllä. Tässä teille muutama ajatelma levitettäväksi ympäristöönne. Ja onnea syntymäpäiväsankarille!

      Kiitos! Mistä tiesit?

      Olemme tietoisia teille tärkeistä asioista lähinnä teidän omien ajatustenne ja tekojenne kautta.

     Kiitos tästä tapaamisesta!

      Balthasar

 

      Terttu tässä, ihana tavata. Onnea Tuutulle! Me tiedämme kyllä teidän asianne. Vähän jännitti teidän asettumisenne sinne mökille, mutta tehän selviätte vaikka mistä.

 

      Lion tässä. Olemme seuranneet hiukan sivummalta, miten selviätte siitä, mihin vuoden vaihteessa ottamanne askel teidät johti. Voimme nyt vain todeta, että olette pärjänneet todella hyvin. Teitä ei kai tarvitse murehtia, vaikka maailma murenisi ympäriltänne.

      Laskemme paljon teidän varaanne ja uskomme, että kokoatte ympärillenne ryhmän ”oppilaita”, jotka tulevat vahvistamaan äänenne kuuluvuutta. Vahvistus on tarpeen, koska tyhjyydestä nouseva melu (tyhjät tynnyrit kolisevat eniten) voimistuu sitä mukaa kuin jatkuvan kasvun ideologia potkaisee tyhjää.

      Nuorten suhteen olette oikeassa. Heidän taholtaan tulette saamaan vastakaikua enemmän kuin ehkä osaatte odottaakaan. Näette heidän protestoivan nykyistä maailmanmenoa vastaan. Heidän protestinsa ymmärretään liian usein väärin, koska heidän ilmaisutapansa ja kielensä on toinen kuin edellisen sukupolven. Tarvitsisitte tulkkeja. Teidän meiltä saamanne tieto ja viestit koskettavat heitä eri tavalla ja suoremmin kuin virallisen byrokratian jäykistämä kieli. Kiitämme teitä, rakkaat ystävät.

 

      Olen Ville. Olemme tavanneet, kun olit pikkupoika.

      Ville M?

      Kyllä. Hieno juttu, että täältä saa yhteyden sinne. Kiitos yhteydestä, sain vain vähän aikaa.

 

      Ystäviä on ihana tavata. Olen tuntenut Pentin kauan sitten. Olen Rauha.

      Rauha O?

      Kyllä. Te olette jo monesti kuulleetkin, miten ihanaa täällä on. Elämä siellä on kyllä ihanaa, kunhan sen oivaltaa oikein, mutta täällä se sitä vasta onkin! Haluaisin kertoa nämä terveiset koko maailmalle. 

      Miten osasit ottaa yhteyttä?

      Täällä tiedetään laajalti, että teidän kauttanne saa yhteyden entisille asuinsijoilleen. Vaikka tieto on julkinen, yhteydenottoa arastellaan; ollaanko sen arvoisia. Sitä pidetään jollakin tavalla etuoikeutena.

      Useimmat tänne siirtyneet sielut unohtavat sen, mistä ovat tulleet. Ne, jotka säilyttävät muistikuvan, arastelevat tuoda sitä julki.

      Olisi paljon kerrottavaa, mutta aika loppuu. Sain jo sanotuksi paljon, kiitos ohjaajanne. Minulla on aavistus tehtävästänne. Toivotan sille onnea ja menestystä.

      Rauha

 

      Lempi tässä, rakastan teitä. Pentti, älä murehdi, että et ole kertonut X:lle edellisiä terveisiäni, olet analysoinut tilanteen oikein. X on umpijäässä, ja se jää pitäisi sulattaa (kirkko on ukkospilvenä taustalla) ja sinä kummipoika olet ainut, joka sen voisi tehdä. Olette urhoollisia, aivan tanssituttaa.

       Kiitos Lempi, muistan sinua hyvällä!

       Kiitos samoin!

 

      Liisa tässä, rakastan teitä. Näen, että et voinut vielä rohkaista A:aa, mutta että teet sen, kun on oikea hetki. Haluaisin halata teitä. Olette minulle lähes ainoat ystävät fyysisessä maailmassa.

      Koska isäsi on tulossa sinne?

      Usein on hyvin vaikea tahdistaa teidän aikaanne ajattomuuteen. Voitte kokea samantyyppisen vaikeuden aavalla merellä sumussa. Kiitos teille!

 

       Kuka olet?

      Olen Jigel, täällä Lionin luvalla. Tunnen vanhoja asioita, Raamatunkin. Olette ymmärtäneet oikein, suodattakaa lukemanne intuitionne läpi. Alkuperäinen tarkoitus on ollut paljastaa Jumalan tahto maailmassanne ja elämässänne. Jalo tarkoitus on kuitenkin hukkunut, koska aikojen kuluessa moni taho on muokannut tekstiä omaksi edukseen.

      Olette taistelijoita ettekä ilmeisesti pane miekkaa tuppeen, ennen kuin olette onnistuneet tekemään sen, minkä olette itsellenne luvanneet.  

                  Rakastamme teitä.

 

                  Ystävänne henkimaailmasta.

 

 

 

17.2.2007 

      Kiitos Pentti käynnistäsi, kun olin sairaalassa. Sano N:lle terveisiä täältä toisesta maailmassa.

      Lempi, onko sinulla hyvä olo siellä?

      On todellakin. Voimme hyvin kaikki täällä olevat. Teemme samanlaisia asioita, kuin maassa eläessämmekin. Herättyämme valoon meitä autetaan uuteen elämään. Teidän ei tarvitse surra meitä tänne siirtyneitä. Iloitkaa, sillä kaikki on hyvin!

      Toivotan oikein hyvää iltaa teille.

 

 

 

6.2.2007

      Terttu tässä, odotinkin jo teitä.

      Onnea 80-vuotiaalle!

      Kiitos! Enpä tunne itseäni vanhukseksi, täällä nuortuu. Tiedän teidän suunnitelmanne, aion seurata teitä läheltä. Kerro terveisiä ja sano, että täällä on todella ihanaa. Vaikka olenkin toisessa maailmassa, tunnen rakastavat ajatuksenne. Toivon kaikkea hyvää teidän elämäänne. Älkää unohtako iloa.

      Terveisiä S:lle?

      Todellisuus on ihmeellisempi kuin ikinä voit kuvitella. 

      Olisitko itse muistanut syntymäpäivän?

      Teidän ajatuksenne muistuttivat siitä. Täällä maaelämän vuosiluvut ja muutkin yksityiskohdat häipyvät nopeasti.

      Kiitos rakkaat lapset! Nauttikaa talvesta, mutta nyt menkää nukkumaan.

 

 

 

26.1.2007

      Liisa tässä, mukava tulla taas luoksenne. Halusin vain tavata teidät.

      Kuinka tarkasti voit nähdä läheisesi tulon henkimaailmaan?

      Me näemme sen vain suunnilleen.

      Miten paljon etukäteen voi nähdä jonkun tulon sinne?

      Riippuu täysin tapauksesta.

      Milloin olet huomannut, että isäsi on lähdössä täältä?

      Syksyllä.

      Millainen merkki?

      Isän omat ajatukset ja tuntemukset.

      On mukava seurata teidän epätavallista elämäänne.

      Huonot olennot?

      Hyvällä on vastavoimansa.

      Mitä yrittävät?

      Jarruttaa teidän toimianne. Yrittävät harhauttaa, harhautus kuuluu heidän arsenaaliinsa.

 

 

 

19.1.2007

      Onko siellä ketään?

      Kiitos kysymästä, olen Liisa. Olin mukana istunnossanne, astuitte uuteen vaiheeseen.   Uudet haasteet odottavat teitä, olkaa rohkealla ja avoimella mielellä. Saatte oikeat tiedot, mitä kulloisessakin tilanteessa tulette tarvitsemaan. Niitä ei anneta nyt eikä etukäteen, vaan silloin kun niitä tarvitaan.

      Kiitos tapaamisesta.

 

     Terttu tässä. Kävitte alakerrassa, olin siellä minäkin. Aloititte uuden vaiheen toiminnassanne, seuraamme mielenkiinnolla tulevaa kehitystänne. Tehtävänne kasvavat sitä mukaa kuin kykynne kehittyvät. Luottakaa itseenne, rakkaat lapset!

  

 

 

10.1.2007

      Taas olemme paikalla. Terttu tässä, on ihanaa seurata, miten panette paikkoja kuntoon.

      Rakkaat lapset, menkää nukkumaan ja keräämään voimia.

      Ollaan menossa P:n kanssa syömään, terkkuja?

      Niin olette. Kerro terveisiä mummalta, seuraan lastenlasteni elämää suurella mielenkiinnolla.

 

      Liisa tässä, mukava päästä taas tervehtimään teitä. Olen seurannut isääni, hän on pian tulossa tänne.

      Olen kanssanne samaa mieltä: ihmiset eivät halua tietää siitä, mihin ovat fyysisen elämän jälkeen menossa. Mieluummin he vaikenevat ja pelkäävät.

      Kiitos teille ja hyvää yötä!

 

 

 

24.12.2006

      Keitä paikalla?

      Olemme täällä.

      Keitä?

      Lempi täällä. Kiitos kynttilästä ja kiitä N:aa rakastavista ajatuksista. Ette voi kuvitella miten ihanaa täällä on. Seuraamme teidän elämäänne ja näemme miten juhlitte Joulua, miten viette kynttilöitä haudoille. Teidän rakastavat ajatuksenne tuntuvat hyvältä.

       Mutta emmehän me niissä haudoissa ole. Voitte muistaa meitä milloin tahansa ja sytyttää kynttilän omassa huoneessanne. Tunnemme sen ja näemme sen kuin nousevan auringon loisteen.

      Rakastan teitä. Lempi.

 

      Terttu tässä. Kiitos Pentille kynttilästä. Rakkaat lapset, olette lähteneet varsinaiseen seikkailuun. Teillä on sitä seikkailumieltä, jota tässä maailmassa tarvitaan. Seuraamme mielenkiinnolla ja innostuneina, mitä te vielä saattekaan aikaan.

      Onnea polullenne, olemme kanssanne. 

 

     Tässä on Juha.

      Mitä kuuluu?

      Kiitos kysymästä, edelleen samat askareet. Kerro terveisiä äidille ja J:lle. Wau J:n hommat!

 

      Täällä Liisa. Kerro A:lle terveisiä, että ne pyöräretket eivät vielä suinkaan ole ohi. Ota diagnoosit huomioon, mutta älä alistu kaikkeen.

      Rakastamme teitä, olemme kanssanne.

 

      Lion tässä, olkaa turvallisella mielellä. Teille annetaan se tieto, mitä kulloinkin tarvitsette. Olette huolissanne maailman menosta - ehkä aiheesta - mutta vain se tapahtuu, mikä on välttämätöntä. Teillä on tietoa asioista, jakakaa sitä parhaaksi katsomallanne tavalla. Henkimaailma tukee teitä ja on kanssanne.

      Hyvää Joulua! Lion ja kumppanit.

 

 

 

3.11.2006

      Liisa tässä, tervehdys teille ja kiitos lämpimistä ajatuksista. Matkailu on ihanaa, sattumalta tiedän sen.

  

    Hauskaa iltaa teille, Lempi tässä. Täällä on aivan ihanaa. N suree aivan suotta, sano hänelle, ettei elämä kuolemaan pääty. Meillä on täällä ihmeellinen maailma. Liittomme Jumalan kanssa näyttäytyy selvemmin kuin siellä koskaan.

 

      Aino tässä, kiitos kynttilästä. 

      Sinäkö annoit tuoksun?

      Yritin pysäyttää teidät oikeaan kohtaan. Olette ihania ja rakkaita. Kiitos rakkaat ystävät.

 

      Sanna tässä, kiitos kun olette olemassa.  

      Muistatko kun lähetin sinulle reikiä? 

      Muistan kyllä. Minä ihastelin sitä tunnetta, jonka koin. Aika loppuu, kiitos teille.

 

     Terttu tässä, tervehdys rakkaat lapset.

      Menkää jo lapset nukkumaan!

      Mennäänkö sillä puolen nukkumaan?

       Olemme aina hereillä.

 

 

 

1.9.2006

      Rakkaat lapset, täällä on Terttu. Kiitos kun lainaatte aikaanne. Täällä on Lempikin. Kuuntelemme teidän ajatuksianne ja puheitanne. Teillä on mainio huumori. Kiitos rakastavista ajatuksista, kun kävit tänään haudalla. Te olette minulle rakkaita.

      Oletteko ennenkin tunteneet toisenne?

      Olemme toki vanhoja ystäviä.

      Kuuletteko puheen ja ajatukset samoin?

      Lähes samalla tavalla.

      Kiitos tästä hetkestä. 

      

 

 

5.11.2005 

      No niin, olemme täällä taas. Uskomme teidän selviävän vaikeuksistanne. Kaikki on yhtä, kuten tiedätte, kaikki on yhteydessä toisiinsa näkymättömällä langalla, joka on energiaa. Ongelmat kuuluvat kehitykseen, oppikaa siis niistä. Rakkaus ohjatkoon elämäänne ystävät. Terveisin, Kaarina.

      Olemme iloisia tapaamisesta. Täällä on Juha, Terttu ja Liisa sekä Aino-täti. Onko teillä kysyttävää?

      Tänään on hautakynttilöiden päivä. Mitä pidätte siitä?

      Me seuraamme tätä päiväänne tiiviisti, koska niin monien ajatukset ovat luonamme. Kynttilät symbolisoivat kauniisti sitä rakkauden valoa, jossa täällä kylvemme.

      Oletteko läsnä tässä huoneessa?

      Olemme täällä kanssanne.

 

      J etsii töitä. Juha, mitä sanoisit hänelle?

      Jokainen löytää lopulta oman paikkansa maailmassa, ja tämä pätee myös työelämään. Silmät ja sydän auki työpaikkaa etsiessä! Hänelle on varattu oma erityinen tehtävänsä, hieman kärsivällisyyttä vielä.

 

      Oletko äiti seurannut P:n reissua? (Tuulikki).

                  Totta kai.

      Mitä terveisiä P:lle?

      Kun kiertää muailmaa, niin se kummasti jalostaa. Reissaaminen avaa silmiä sille, mikä on lopulta tärkeintä nuoren miehen elämässä.

      Terveisiä Pä:lle? (Tuulikki).

      Kun elämä näyttää olevan kallellaan, se onkin mallillaan.

 

      Liisa, sinua ei ole kuulunut aikoihin, muita projekteja? (Pentti)

      Onhan sitä reissattu universumia ristiin rastiin eikä valmista ole vielä tullut.

 

      Mitä Ainolle? Tuulikki).

      Seuraan tässä sivusta, mitä höpisette.

 

      Olisiko sinulla Liisa E:lle terveisiä? (Pentti).

      Olen seurannut hänenkin elämäänsä, niin että tiedän missä mennään. Ystävyytemme jatkuu yli ajallisten rajojen ja voimme syventää sitä tavatessamme ja sopiessamme uudesta kohtaamisesta maaelämässä. Rakkaita terveisiä hänelle.

 

      Millaisia hommia teet, äiti? (Tuulikki).

      Harrastan väriestetiikkaa ja efektointia sekä paneudun uuden tekniikan luomiseen ja kehittämiseen viestintäalalle. 

      Puhelinyhteys maan ja taivaan välille?

      Jos se on puhelinmiesten varassa, on tilanne toivoton.

 

      Mitä hommia teet, Juha? (Pentti).

      Psykologinhommia, vaikutan ihmismieliin rakentavalla tavalla kriisitilanteissa. 

      Miten annat naksaukset tullessasi sisään?

      Energian saapuessa ilmatilaanne, sen vaihtelu olomuodosta hieman toiseen saa ne aikaan.

     

       Mitä Maijalle kuuluu? (Tuulikki)

       Hyvää, puuhaa vaikka mitä, on monessa mukana.

 

      Juha, tiedätkö mitä Veka-papalle kuuluu? (Pentti).

      Hyvää myös hänelle kuuluu. Hän seuraa lastensa elämää ja on iloinen olotilastaan, samoilee metsissä ja tekee taivaallisia halkoja.

      Mitä mummille?

      Hänelle on tärkeää se, että ihmiset voisivat luoda jo eläessään toimivan yhteyden henkimaailmaan.

 

      Mitä Marralle kuuluu, tietääkö joku? (Pentti).

      Hän vasta totuttelee täällä oloonsa. On vielä niin sanotusti päästään pyörällä.

 

      Miten sieltä tullaan käymään täällä, kynttiläkuja? (Tuulikki).

      Me sanomme sitä siksi. Oikeastaan kuja muodostuu eräänlaisista valopylväistä.

      Mikä oli se oranssi huone? (Tuulikki).

      Se kuului värityöskentelyyn. Oranssi oli tuolloin paras väri energeettisesti.

 

      Juha, mitä sanoisit äidille? (Pentti)

      Hän on oppinut vaikeuksien kautta jotakin tärkeää. Kaikella tapahtuneella on tarkoitus ja näennäisesti ikävillä tapahtumilla on myös omat positiiviset vaikutuksensa.

 

      Isä, oletko saanut soittaa siellä viulua? (Päivi).

      Olen paikalla (selityksenä naksahdukseen eteisessä). Soitan täällä koko sieluni palosta Paganinin kanssa, usko tai älä.

 

      Juha, tiedätkö mitä vanhalle mummalle kuuluu?

      Hän on korkeammassa puhdistustilassa uutta maaelämää varten.

      Tulossa lähisukuun?

       Kyllä.

 

      Mitä paapalle? (Tuulikki).

      Hyvää, käy vielä entisillä tiluksillaan joskus.

 

      Liisa, mitä sanoisit A:lle? (Pentti).

      Rakas veljeni pellavapää, terveisiä siskoltasi liehuhelmalta.

 

      Terveisiä U:lle? (Tuulikki).

      Hellitä hieman tyttöseni, ei maailmaa yksin sinun avullasi pystyssä pidetä.

      S:lle?

      Hiljenny ja hiljennä järjen ääni.

      J:lle?

      Vastuu painaa, mutta kaikki maallinen on vain lainaa.

 

      Pääsettekö liikkumaan vapaasti vaikka muille planeetoille?

      Ei, meillä on oltava lupa ja opas mukana.

      Pitääkö paikkansa, että asutte taloissa?

      Kyllä, joka täällä sellaista kaipaa.

      Olette lähteneet eri-ikäisinä, oletteko nyt n. 35-vuotiaita?

      Kyllä.

      Missä te normaalisti elätte maantieteellisesti sanottuna?

      Mahdoton selittää.

      Mitä mahtaa Kakelle kuulua? (Pentti).

      Hän on opiskelemassa lisää alastaan.

 

      Aikamme alkaa olla lopuillaan. Kiitämme teitä kaikkia ja toivotamme korkeimman siunausta matkallenne.

 

 

 

23.12.2004

      Kaarina:

      Te olette suloisia. Tuon teille terveisiä toiselta tasolta. Me olemme iloisia tästä tapaamisesta. Nopea rikkauden kasvu on kehittänyt teitä henkisesti. Rakastakaa toisianne, se on rikkautta.

      Uutta tilausta on tulossa, saatte olla kanavina toisillekin olennoille. Tilaus koskee oppaiden tulevia toimia. Olkaa toiveita kaukaisia saaneita.

 

      Vääntelimme tuota viimeistä lausetta ja saimme siitä aikaan jotakuinkin ymmärrettävän tulkinnan.

      Aavistitte oikein.

      Olen opiskellut täällä runoutta, sanat tulevat helposti runomitassa.

      Te saatte oikeata tietoa uudesta nopeasti kehitettävästä energiamuodosta, niin tiedätte uudesta muodosta ennen muita.

      Ei kun piirustuksia pöytään!

      Te olette niin loputtoman rakastettavia, koska otatte kaikki niin rennosti.

      Uskotte nopeaan kehittymiseen toisilla planeetoilla ja saatte siitä todisteita. Olette rakkauden lähettiläitä ja teillä on yhteistyötä muiden olentojen kanssa. Te nimeätte nämä olennot kaukaisuudesta Plejadeilta tulleiksi. Sovitte heidän kanssaan tuon tiedon levityksestä.

      Kiitän ajasta. Hyvää Joulua kaikille! Tulimme käymään luonanne, kun siihen tarjoutui tilaisuus.

  

      Liisa tässä. Uutta tapaamista ihmetellen pitkästä teidän ajastanne. Ne entiset leikit oli useimmin.

      Te ette ole unohtaneet meitä, vaikka olettekin tärkeissä tehtävissä. Niin paljon on puhuttavaa täältä tasolta, mutta aikaa on rajoitetusti. Mukana on tiedemiehiä 1900-luvulta, psykologian oppi-isä Carl Jung. Hän tutki jo maaelämässään parapsykologisia ilmiöitä, mutta piti ne salassa, ettei hänen tieteellinen uskottavuutensa olisi kärsinyt.

      Uutta materiaalia saa näistä yhteyksistä. Carl saa materiaalia tutkimuksiinsa, joita hän hyödyntää tulevaisuudessa. 

      Nyt on vuoro seuraavalla. Kiitos ja hyvää Joulua!

 

     Terttu:

      No hyvää iltaa, tai yötä kaikille! Toivomme uuden vuoden kehityksen tuovan tullessaan uusia tietoja teille.

       Taivaassa on kuin maassakin, ilman maallisia vaivoja. Olo on kuin nuorella flikalla, eikä tekemisen puute vaivaa. Kaikki on paljon kauniimpaa ja taivaallisempaa, kuin teillä siellä. Valoa piisaa eikä lamppuja tarvita. Värit on komeita ja kaikki taide moninkertaisesti nautittavampaa.

      Aika on kohta täynnä. Teidän energiat hiipuu väsymyksestä. Tulkaa toistekin, ilmaannumme paikalle. 

      Älkää murehtiko, kyllä elämä kantaa teitä lapset.

      Kiitos ja hyvää Joulua!

      Terttu.

 

 

                                           *******

 

      Etusivulle            Henkimaailman ystävät            Humanoidit           Vierailijaistuntoja